maanantai 28. maaliskuuta 2011

Looks like kodinhoitohuone!


Eilen oli puuhastelupäivä, eli tehtiin sisustushommia, ei varsinaista remppaa. Olihan virkistävää ja päivän kruunasi tämä kodinhoito/ompeluhuoneen valmistuminen! Tällä huoneella ei ole aiemmin ollut oikein selvää funktiota, se on kahden käytävätilan yhtymäkohta.

Pesukoneen vesiputket menevät nyt seinän läpi vessaan, joka on omistettu kisujen käyttöön. Ihan järkyttävän helppoa vaan käydä laittamassa vedet päälle ja alkaa pesemään pyykkejä, aiemmin konetta piti kitkutella puoli metriä oviaukon eteen ja putket kiersivät oven kautta vessaan.

Hyödynsimme purkujätteitä, luokan kaapin ovi päätyi taas tasoksi ja jalat on vanhoja koolauksia. Päällystin tason ruudullisella kontaktimuovilla. Seinät olivat jo valmiiksi pirteän keltaiset. 


Tason päällä on kissujen ruokapaikka.

Huoneessa on myös ompelupöytä vastakkaisella ikkunaseinällä, laitan siitä postauksen sitten kun saan tuotua vanhasta kodista 50-luvun kirjoituspöydän ja tuolin. Nyt siinä on toimistokalustepöytä, ei yhtään kiva. Sen jälkeen tämä pirteä huone on joka kodinhengettären unelma :)

7 kommenttia:

 1. Jees, on kiva tila ja kiva että on tilaa! Pirtsakka keltainen sai minut miettimään omaa kodinhoitohuonettani tyttöjen entisessä pukuhuoneessa/vessassa, johon ei olla muuta muutosta tehty kuin yhden pöntön tilalle on laitettu pesukone ja -liittymä. Pesuhuoneeseen ja poikien pukuhuoneeseen/vessaan ei niin ikään myöskään olla tehty mitään.... Tilat kaipaisivat vähintään kirpeää keltaista tai jotain. Mmmmm, annoit inspiksen!

  VastaaPoista
 2. Hyvä hyvä :) Väreillä on kumma vaikutus, kolkotkin tilat muuttuu helposti lähestyttäviksi oikeilla väreillä, eikun maalaamaan!

  VastaaPoista
 3. Ompa todella ihanan raikasta!WAU!

  Olen uusi lukijasi, kahlasin läpi kaikki remonttihommanne kun löysin bloginne.
  Ihan mahtavaa seurata teidän hommia! :))

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä saapua tänne. On teillä upea paikka ja tilaa! Vanhoissa kouluissa on mahtavaa nuo suuret huoneet, juuri sellaiset mistä suunnittelette juhlasalia.

  VastaaPoista
 5. Kivaa, uusia lukijoita, tervetuloa! Ja kiitos kehuista :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos minunkin puolestani oivallisesta vinkistä! Meilläkin on ongelmallinen välikkötila, jossa on aiemmin ollut puutyöluokan rompevarasto, nyt siellä on siivousvälineet ja -aineet & varasto. Sen kautta on vieläpä kulku saliin, joten sen pitäisi olla siisti - ja sitähän se ei ole ollut. Ei muuta kun järjestelemään siitä tuollaista ihanaa kodinhoitokeidasta!

  VastaaPoista
 7. Meillä tämä tila on nyt läpikulkutila tänne remontin aikaiseen asuntoon ja tulevaisuudessa vieraat kulkevat tätä kautta omaan sviittinsä :) Aika tyypillisenä neitsyt-luonteena tykkään, että on paikat siistit ja järjestyksessä!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***