keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Naulakko


Tämä eteisestämme löytyvä naulakko ansaitsee oman postauksen, koska se on niin ihana! Kyseessä on siis koululaisten naulakko joka oli onneksi säilynyt vuosien saatossa. Tähän mahtuu ruhtinaalliset 50 takkia roikkumaan, vähän siistin ja otin takkeja pois tätä kuvaa varten :)
Naulakon päälle kokosin luokan kaapeista löytyneitä koulutöitä ja päädyssä roikkuu uusin laukkuaarteeni, Bottletop laukku. Koreissa säilytämme pipot, huivit ja hanskat. Pitkä räsymatto on koulun ajoilta peräisin, tuollaisia mattoja pitäisi löytää jostain lisää, todella kauniita! Kuvasta löytyy myös trimmausta kaipaava pikkuterrieri, elukat on kyllä sellaisia linssiluteita, ettei montaa kuvaa taida tulla ilman niitä :)
Näitä kauniita henkareita toin aikoinani Pariisista Muji kaupasta moneen kertaan kun kävin siellä työmatkoilla.

16 kommenttia:

 1. Naulakko on ihana! Kukapa ei haluaisi koulun eteisen kokoista tilaa omaksi eteisekseen, luksusta!!! Henkarit on tosi kauniita myös -sopii hyvin naulakon tyyliin.

  VastaaPoista
 2. Vau! Tuo naulakko on jokaisen unelma, ihan oma tappi jokaiselle takille. Ja iso eteinen, se nyt on luksusta jos mikä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kun on noin iso eteinen! Naulakkokin on mahtava, tuollaisen kun sais. Tosin meille ei mahtuis eteiseen kuin kymmenen tappia tuosta rivistä, heh. Ja hengarit on myös kauniit, näyttävät kestäviltä ja tuollaisiin leveisiin pysyy takitki hyvin.

  Sun täytyy etsiä käsiisi paikalliset työväen- tai kansalaisopiston rouvat, eiköhän sieltä joku sulle maton kutoisi. meillä on myös vanhusten virkistyskeskus, missä kudotaan mattoja ym. käsityöitä, sellainen saattaisi löytyä myös teiltä päin.

  VastaaPoista
 4. No WautsiWau mikä naulakko ja mikä eteinen!!
  Kyllä kelpaa!

  Meilläkin päin esim. työttömien yhdistyksellä on naisia, jotka kutovat edullisesti mattoja!

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos mattovinkeistä, pitääpäs perehtyä. Olis tietty hieno kutoa itse, jos noista vanhoista kangaspuista sais vielä toimivat pelit. En tosin millään osaisi tehdä tuollaista koristekuviota.

  Iso eteinen on kyllä kiva, siinä on vielä sellainen lisäetuus, että koiria voi juoksuttaa päästä päähän lelun perässä :) Paukkupakkasilla oli hyvää virikettä kun ulkoilu ei kiinnostanut!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun poikkesit blogissani, tulinkin heti vastavierailulle :) Hatunnosto isosta elämänmuutoksesta! Ihastelin itsekin tuota teidän taloa, kun oli vielä myynnissä.

  VastaaPoista
 7. Kivaa :) Tämä talo oli vaan pakko saada ja kyllä ne asiat sitten järjestyy kun oikein kovasti jotain haluaa, työpaikat jne. Riskejä pitää tietysti valmis olla ottamaan, tehtiin tarjous ilman tietoa työpaikoista ja edellinen koti myymättä.. :)

  VastaaPoista
 8. Vitsit että olen naulakosta ihan kade: meiltä kunta huutokauppasi kaiken mahdollisen irtaimen, lukkoja myöten!

  VastaaPoista
 9. Törkeetä.

  Täällä on käynyt ihan älytön tsägä ettei 1) yhtäkään ovea tai ikkunaa ole vaihdettu 2) kaikkea irtaimistoa ole myyty. Meillä on naulakon lisäksi penkkejä, pöytä, matto, vähän opetusmateriaalia ja vanhoja listoja löytyy myös.

  VastaaPoista
 10. Remonttitaidoton kerrostalossa asuva kaupunkilainen ilmoittautuu mukaan! Löysin tänne Susannan Työhuone -blogin kautta.
  Vallan ihanalta näyttää koulu ja kaikki mitä olette jo tehneet.
  Eteinen tuo omat ala-asteen kyläkouluajat mieleen ja hienoa todella, että tuo naulakko ja muutakin alkuperäistä on säilynyt. :)

  VastaaPoista
 11. Hellurei ja terveiset täältä uudelta naapurilta :D

  Voi mitkä nostalgia-muistot heräsivät noista kuvista, ihan kuin olisin pieni taas ja kävisin Riuttalan koulua...

  Ehkäpä joskus saamme piipahtaa fiilistelemässä?

  Terkuin karvanaamojen kasvattaja Kati

  http://www.riutanhighland.kotisivukone.com/

  VastaaPoista
 12. Heippa Kati, tottakai saa tulla käymään ja kivakin olisi tutustua naapureihin :) Ota vaikka meilillä yhteyttä!

  VastaaPoista
 13. Heippa Kati, tottakai saa tulla käymään ja kivakin olisi tutustua naapureihin :) Ota vaikka meilillä yhteyttä (osoite löytyy profiilista)!

  Tervetuloa Pauliinalotta, minäkin olin joskus samanlainen, mutta kyllä työ tekijäänsä opettaa :)

  VastaaPoista
 14. Oi vitsit, aivan ihana naulakko. Nyt iski kateus. No eipä sillä, ei meillä olisi missään tilaakaan noin pitkälle naulakolle, olohuoneessa varmaan ainoa noin pitkä seinä ;)

  VastaaPoista
 15. Hih, enpä arvannutkaan miten paljon naulakko teitä ihastuttaa :) No onhan se IHANA!

  VastaaPoista
 16. Vau, onpa muuten naulakolla mittaa, ja mikä väri! On u-pe-a :D

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***