keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Taikatemppu

Eteisestä eli koulun käytävässä on jäljellä oppilaiden käsienpesualtaat ja juomapiste. Meillä on myös paloposti, josta emme halunneet eroon, mutta jotain sillekin oli tehtävä.
Saippua oli vissiin ollut säiliössä vuodesta 1993.
 


Tein temput ja muutaman tunnin uurastuksen jälkeen (eli koko päivä meni) altaat jäivät piiloon luokan kaapin ovesta tehdyn tason ja ruutukankaan alle. Palopostin maalasin Miranolilla ja tuolla sabluunalla pitäisi vielä tuputella siihen teksti PALOPOSTI. Tällaisia tuunauksia tykkään tehdä, saa suht nopeasti ihan erinäköiseksi paikat. Varsinainen remontointi vaatii sitten huomattavasti pidempää pinnaa...

Eteisestä aiomme näillä näkymin tehdä pääosin mustavalkoisen, ikäänkuin vastapainoksi muiden tilojen värikkyydelle.

4 kommenttia:

 1. Oih..minä olisin jättänyt nuo punaiset lavuaariseinät näkyviin!:) Mielenkiintoinen blogi, pitääpä liittyä lukijaksi!

  VastaaPoista
 2. Koulurakennuksenne on upea! Hieno ulkoa ja hieno sisältä. Paljonko on neliöitä? Ulkorakennuskin näyttää komealta -onko siellä vielä huussireikien rivi tallella?:D

  Me teimme toissakesänä tarjouksen yhdestä koulusta tässä kylällä. Ei ikävä kyllä mennyt läpi. Nyt vähän kaihoten ja surumielellä katson muiden kouluprojekteja -olisihan tuollaisessa mahtava asua!

  VastaaPoista
 3. Voi kun minustakin nuo punaiset levyt oli ihanat! Panitteko talteen?

  Ihan samannäköistä (mutta paksumpaa) matskua myydään nykyisin K-Raudasssa isolla hinnalla. Minusta nuo vanhat levyt on upeita, erityisesti punainen.

  VastaaPoista
 4. Don't worry, levyt on tallessa :) Ovat minusta myös kivat, mutta eivät just tuohon kohtaa, lavuaarit on tarkoitus poistaa tuosta ja rakentaa tilalle kiinteä vaatekaappi vanhoine ovineen. Kenties niitä saisi soviteltua keittiön tiskausaltaan luokse..

  Koulussa on asuinneliöitä yhteensä 350m2. Eli aivan liikaa kahdelle ihmiselle, mutta aiommekin pitää osan tiloista kylmänä talvisin jatkossakin. Lämpinä tiloina tulevat olemaan ainoastaan tuleva tupa/olohuone, keittiö, käytävä ja yläkerran toinen makkari, noista tulee jotain 100-150 neliön väliltä tilaa.

  Huussin reiät on tallella, opettajille 3 ja pojille ja tytöille taisi olla 5-10kpl molemmille, ovat hauskan näköiset huussit :)

  Tervetuloa Leena ja toivottavasti teilläkin vielä tsägä käy! Välillä ei oikein vieläkään tajua että tää on meidän :D

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***