tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tilusten esittelyä


Nykyisin kouluumme kuuluu maita 1,9ha, puolet alkuperäisestä neljästä hehtaarista on ”hävinnyt” matkan varrella. Koulurakennuksen lisäksi pihalta löytyy kuvassa oleva nätti piharakennus, jossa on varastotilaa, puuliiteri, sauna ja vanhat pikkulat tytöille, pojille ja opettajille. Kaikki ovat kunnossa olevia tiloja, saunaa olemme jo testanneet ja mainioksi havainneet :) Lumet tippuivat rakennuksen katolta juuri äsken ja otin tuon kuvan, nätti kattohan sieltä paljastui! Pihalta löytyy myös autokatos sekä syrjemmältä vanha kaunis saunarakennus.


Maamme ovat pääosin koivumetsää, jota alamme pikkuhiljaa harventaa ensi kesästä lähtien. Työtä vaatii ennen kuin maista saa laidunkelpoista, eli niitä hevosia ei ihan heti tässä pihassa näy..
Koulurakennus sisältää kaksi isoa luokkahuonetta, pienen käsityöluokan, koulun keittiön. Lisäksi löytyy kaksi kaksiota, toinen matalassa siivessä jossa nyt itse asumme ja toinen yläkerrassa, jossa on nyt vuokralainen. Luokkien yläpuolella oleva tila on avovinttiä. Alla olevasta pohjapiirrokseen olen merkinnyt huoneiden tulevat käyttötarkoitukset ja suluissa niiden koulun aikaiset merkitykset. Yläkertaan remontoimme kaksi makuuhuonetta vuokrasopimuksen päätyttyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*** Kiitos kommentistasi ***