lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kirppistelyä


Käytiin tänään vihdoin ja viimein tutustumassa Porin kirpparitarjontaan ja olipas varsin onnistunut reissu! Löydettiin esimerkiksi tämä hurmaava jalkavalaisin, sen nimi voisi olla vaikkapa Neiti Kevät:

 
Lisäksi Punaisen ristin Kontista löytyi uusi työtuoli kolmella eurolla. Se on puuta ja metallia ja säädöt löytyy kolmeen eri paikkaan. Käy tuon jugend pöydän kanssa ”hieman” paremmin kuin järkevä toimistotuoli millä ennen istuin. Minkä mukavuudessa häviää, ulkonäössä voittaa :) No istuintyynyn voisin tähän kuitenkin ommella.

Remontti ei ole edistynyt tällä viikolla, saa nähdä jos huomenna malttaisi. Nyt on ollut niin ihania ilmoja, ettei ole mitään järkeä tehdä hommia sisällä! Tänään ostimme kirppiskierroksen päätteeksi orvokkeja ruukkuihin ja raivaussahan. Sahalle on hommia, täällä ei ole nimittäin karsittu mitään pihalta varmaan viimeiseen kymmeneen vuoteen. Mm. männyn- ja kuusentaimia on ihan joka paikassa ja talon seinustalle on annettu kasvaa pari kuusta ja koivua. Ihme hommaa, mutta nyt loppuu moinen holtittomuus!

5 kommenttia:

 1. Huippuihana lamppu!!! :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mukava blogi sinulla! Liityin lukijaksi koska haluan nähdä miten remppanne edistyy.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Mirva ja kaikki muutkin uudet lukijat, kivaa että teitä tulee joka viikko lisää :)

  Voi kunpa remppa vaan edistyisi nopeammin! Sellainen kuukauden remppa"loma" tekisi nyt terää. Nyt eikun hommiin, ei siinä muu auta :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihana lamppu :) Miekii aloin lukea sun blogia, koska vanhan talon remppa kiinnostaa ja sitte sulla olin ihan sama toi eläinten toivelista kun mitä mulla on :)

  VastaaPoista
 5. Upea lamppu, oikein hieno kirppislöytö!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***