keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Pientä ja tosi kivaa


Paapiin Bambi tuli tänään! Tapasin Bambin ensi kertaa Susannan työhuone blogissa ja menin aivan sekaisin. Siis miten joku on voinut tehdä tuollaisen pehmoeläimen, joka on niin täydellinen, niin minua. Siis jos olisin tiennyt tarvitsevani pehmoeläimen ja olisin saanut toivoa juuri sellaisen kuin haluan, se olisi ollut tismalleen tällainen :) Taidan vielä hakea lähimmältä jälleenmyyjältä mustan tee se itse –version, koska tuo Bambihan kaipaa pusukaveria ihan selvästi! http://www.paapiidesign.com
Bambi odottelee pusukaveria sängyssämme :)
Kävin tänään kirpparilla ja löysin sieltä ihania 40-luvun limsapulloja. Toiseen laitoin astianpesuainetta, ehkä ihana pullo kannustaa minua tiskaamaan useammin, meillä kun ei ole tällä hetkellä astianpesukonetta.

 

7 kommenttia:

 1. Ihania pulloja ja nätti Bambi, noi PaaPiin jutut on kauniita ja suloisia! :)

  Juuri löysin tänne ja ihastuin, linkkasin heti itteni lukijaksikin. :)

  VastaaPoista
 2. Tuota ihkua pulloa pitää kyllä varoa ettei siitä vahingossa hörppää!!! Hyvä löytö.

  VastaaPoista
 3. Vau, hienot nuo limupullot! Ja ihan mahtavaa, kun niissä on etiketit jäljellä. Yleensä joka paikasta löytyy vaan niitä, mistä on etiketit poistettu.

  VastaaPoista
 4. OI ihana bambi ja pullot! Loistolöytö etiketeillä! :)

  VastaaPoista
 5. Juu pitää varjella etikettejä, tiskiainepulloksi päätyneen paikka ei ole lähelläkään tiskiallasta oikeasti :)

  VastaaPoista
 6. Klikkasinpas minäkin itseni lukijaksi :) Mahti projekti teillä, onnea vaan ja jaksamista! Tiedän tunteen, hyväkuntoinen lattia on jotain aivan mahtavaa.

  VastaaPoista
 7. Nonni, mää kommentoinki tänne pullojuttuun tosta lattiajutusta :) No, pullotki on hienot, mulla samantapaisia, keskityn vaan Porin Oluen tuotteisiin :)

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***