tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tapettihuumaa


Etsin viikonloppuna tapetteja netistä ja löysin edullisen brittiläisen tapettikaupan ja ah, mitä ihanuuksia sieltä löytyikään! Näillä näkymin meidän olkkariin on tulossa tämä Designers Guild tapetti, photoshoppasin suunnitelman ja kylläpä näyttää hienolta vai mitä :)
Voi kunpa olkkari olisikin jo siinä vaiheessa, että pääsisi tapetoimaan.. Purkuhommissa menee varmaan tämä kuukausi, seinät on jo melkein purettu, mutta lattiassa odottaa mukava urakka! Uuteen olkkariin olisi kiva päästä muuttamaan kesän alussa, niin tämä nykyinen asuntomme vapautuisi kesävieraiden käyttöön. Aiomme alkuvaiheessa myös nukkua olohuoneessa, yläkerran makkarit valmistuvat sitten joskus..
Designers Guild -Daily Indigo
 

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tapetti!!Aivan mahtava!!! Sain inspiksen tuosta, jes!! :D

  VastaaPoista
 2. Tsoi hieno tapetti! Ottaisin mieluusti itsellekin. Minkä hintaisia ovat?

  VastaaPoista
 3. Tämä on 45 puntaa rulla, ainakin William Morris tapetit mitä alunperin katsoin olivat puolet halvempia kuin Suomessa. Linkki on "piilotettu" tekstiin sanaan "tapettikaupan", sinne vaan ihastelemaan! Meinas taju lähtee kun oli niin paljon niin ihania, en esim. tiennyt, että Amy Butler tekee myös tapetteja :)

  VastaaPoista
 4. Loistovinkki toi tapettikauppa - kiitos! Hinnat näyttäis tosiaan olevan edukkaammat kuin Suomessa. DG:t taitaa täällä maksaa yleisesti yli 70 euroa.

  Ihanan dramaattinen tapettivalinta. DG on yks munkin suosikkeja.

  VastaaPoista
 5. Hienoja tapetteja! En vain mistään löytänyt infoa materiaalista. En haluaisi meille muita kuin paperitapetteja.

  VastaaPoista
 6. Miten tuolta saa tilattua tapetteja? Täällä kans yks joka löysi paljon mieleisiä tapetteja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitten tilannut tuolta, vaan ihan kotimaista Tapettitalon tapettia tuli olohuoneeseen. Eli valitettavasti en osaa auttaa.

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***