tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tutut huonekalut tekevät kodin


Saimme vanhan kotimme myytyä ja sehän tarkoittaa sitä, ettei sitä tarvitse pitää enää esittelykunnossa kalustettuna, jippii! Niinpä roudasimmekin eilen taas yhden muuttokuorman ja väliaikaiskalustus saa väistyä rakkaiden kalusteiden tieltä. Tässä suosikkituoleja marssimassa uuteen kotiinsa :)
 
Ja voi tätä onnen päivää kun sai vihdoinkin syödä ihanan 50-luvun ruokaryhmämme ääressä, sisäkäytössä ollut puutarhapöytä pääsi sinne minne kuuluukin eli pihalle.
Kyllä tuleekin niin kesäinen tunnelma kun on ulkokalusteet ulkona! Ja ettei talvi pääsisi unohtumaan, meillä on komeat lumikinokset molemmin puolin sisäänkäyntiä :( Edellinen omistaja oli aurauttanut hirmuiset lumikinokset tuohon talon pohjoiselle seinälle ja nehän on sitten siinä vielä jokusen tovin, muualla lunta ei juuri olekaan. Kinokset ovat sen verran masentavat, että ensi talvena lunta ei kasata tuolle seinustalle!
Muutaman päivän päästä onkin pääsiäinen, eli edessä on 4 päivää tehokasta remppaamista! Tavoitteena on saada tulevasta olohuoneesta purettua kaikki niin, että seuraavaksi pääsee rakentamaan uutta tilalle. Se tulee olemaan ihanaa pitkän purkamisen jälkeen!

7 kommenttia:

 1. Oi, teillä on Tapiovaaraa, vau! Ne on kaikki ihania tuoleja, ja näyttää nuo muutkin teidän tuolit tosi kivoilta. Ja varmasti tekee kodin kodin tuntuiseks. Toivoin pääsiäiseks kauniita kelejä, mutt teille ehkä sade ois parempi kun meinaatte sisähommia paiskia.

  Jos haluut käydä tsekkaan meidän remontin etenemistä, löytyy tuolta http://munalaan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis ruokaryhmä teillä :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana pöytäryhmä!

  Minä olen tuhonnut niitä meidän vastaavia masennuslumikinoksia lapion ja lumikolan kanssa. Raskasta hommaa, mutta maksaa vaivan.

  VastaaPoista
 4. Upea pöytä ja tuolit! Minäkin odottelen malttamattomana, että vois jotain omaa alkaa viemään tonne remppapuolelle.

  VastaaPoista
 5. Niin mehän asutaan vielä tässä opettajan asunnossa, sittenhän se vasta onkin huippua kun saa viedä tavaraa tuleviin asuinhuoneisiin!

  Ruokaryhmässä parasta on, että pöytä ja 2 tuolia on ilmaisia ja loput neljä tuolia kierrätyskeskuksesta, maksoivat muistaakseni 20€ :) Pöydän maalasin viime kesänä monen vuoden harkinnan jälkeen ja kyllä kannatti!

  Käynpäs munalassa samantien :)

  VastaaPoista
 6. Hurjasti onnea asuntokaupoista ja remontti-iloa Pääsiäiseen! :D :D :D :D :D

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***