tiistai 17. toukokuuta 2011

Keittiö kirkastuu


Olipas kiva päästä tekemään uutta pintaa pitkästä aikaa! Maalasin tulevan keittiön muurin valkoiseksi ja lopputulos on niin ihana, että aloin kuumeisesti miettimään miten tuonne keittiöön pääsisi ”muuttamaan” mahdollisimman pian.
Ennen - jälkeen
Mitkä asiat olisivat välttämättömimmät ja mitkä voisi hoitaa myöhemmin.. Seinien teko tulee sujumaan nopeasti, sitten sähköt ja putket, kodinkoneet ja tiskipöytä.. jos korvaisi puuttuvat työtasot väliaikaistasoilla... Voi vitsi, siinäpä mietittävää, pitää varmaan joka tapauksessa laittaa Smegit tilaukseen, ovatpa sitten valmiina kun inspiraatio iskee :) Sami aikoo tehdä meille kaapistot itse, joten ne eivät tule aivan yhtä nopeasti kuin Ikeasta ;) Perinteisiä kiinteitä kaapistojahan meille tulee vain muutama.

Kodinkoneet tulevat olemaan Smegin astianpesukone ja jääkaappi sekä massiivinen Ikean kaasuliesi, käy kokonsa puolesta täydellisesti koulun keittiöön!
Kuvat valmistajien

4 kommenttia:

 1. Valkaisu ryhdisti keittiötä huomattavasti. Se maalaus on aina yhtä suuri ihme, tai se miten se lopputulos hivelee silmää :)

  VastaaPoista
 2. Upeat kodinkonevalinnat! Haaveilin minäkin SMEGistä, mutta nuukuuksissani ostin Bompanin retrojääkaapin. On sekin kyllä ihan kiva:)

  VastaaPoista
 3. Kerrotko kokemuksia ikean kaasuliedestä?

  VastaaPoista
 4. Ei ole vielä kokemuksia, keittiömme valmistuu toivottavasti Jouluksi!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***