keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Löytöjä puuliiteristäSami siivosi viikonloppuna hieman puuliiteriä ja teki aivan mahtavia löytöjä! Kaiken rojun seasta löytyi vanha keittiön alakaapiston runko ovineen, höyläpenkin taso ja mikä parasta, iso kasa alkuperäisiä ikkuna-, jalka- ja kattolistoja! Nythän purimme koulun puolelta simppelit suorat jalka –ja kattolistat, joita emme olisi käyttäneet uudelleen ja ikkunoiden ympärillä ei ollut listoja ollenkaan ”nykyaikaistetussa” lookissa.
Keittiön kaapiston löytymisen myötä alkoi mietityttämään, että jospa kokoaisimmekin keittiön samanikäisistä kalusteista tuunaamalla, emmekä alakaan tekemään kokonaan itse! Tämän näköisiä keittiön kalusteita löytyi nimittäin huuto.netistä aika kivasti. Keittiön kaapistot valmistuisivat tällä systeemillä huomattavasti nopeammin, kaikki vaan samalla maalilla ja uusilla tasoilla niin saa yhtenäisen ilmeen. Onneksi meidän suunnitelmat ovat hyvin joustavat, joten kaikki on mahdollista :)
Kiitos kaikille kommenteista tuohon edelliseen postaukseen, ihanaa kun olette noin aktiivisia, sydäntä lämmittää oikein! Odotamme edelleen jonkinlaista valaistumista asian suhteen.. Onneksi tässä on aikaa miettiä!
 

7 kommenttia:

 1. Hienoa että vanhoja listoja löytyi. Me olemme keränneet vanhoja keittiönkalusteita pikku hiljaa ja nyt tähän taloon ne olisi tarkoitus ottaa käyttöön, lähtee tuo kaamea 80-luvun keittiön kalustus pois. Ei kokonaisuus hintakaan nouse pilviin. :)

  VastaaPoista
 2. Oi herranen aika mitä aarteita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (tulihan nyt tarpeeksi monta huutomerkkiä?)

  VastaaPoista
 3. uuuuu, mitä ihanuuksia !!!
  höyläpenkki <3

  VastaaPoista
 4. Höyläpenkistä olen kyllä rehellisesti kateellinen, tahtoo!!

  Noista vanhoista 40- 50 -luvun keittiökalusteista saa kyllä makeen keittiön jos vain haluaa. Kerääminen voi viedä tovin, mutta joillekkin on käynyt niin hyvä tuuri, ett ovat löytäneet kokonaisen keittiön kerralla. Eli kannattaa pitää korvat ja silmät auki, kaikissa rintsikkataloissa ei ole vielä tehty pilaavia poistavia remontteja. Teet pienen ilmoituksen kauppojen ilmtaululle esim, ett suunnitteleeko joku keittiöremonttia. Voi tärpätä hyvinkin. Ja tietysti kaikki kierrätyskeskukset siitä parin-kolmensadan kilometrin säteellä.

  Me mietittiin myös samaa vaihtoehtoa, siitä tuli kyllä kiva.

  VastaaPoista
 5. Minusta tuo on aivan loistava idea, meinaan noiden kaappien hyödyntäminen ja täydentäminen!! Jos suinkin ehdit remppatouhuilulta, blogissani olisi sinulle pieni tunnustus...

  VastaaPoista
 6. Jep, näin päätimme tehdä keittiön ja kävinkin jo hakemassa yhden lisäkaapin työreissuni varrelta perjantaina :) Kyllä huuto.net on niin kätevä! Nyt tunnustuksen kimppuun ;)

  VastaaPoista
 7. Pitkästä aikaa lukemassa blogiasi -nyt onkin luettavaa! Pitää jatkossa pysyä paremmin kärryillä:)
  Me on suunniteltu myös, että taidamme uusia keittiötämme halvalla ja kierrättäen. Täydellisen kylppärirempan jälkeen budjetti ei anna myöten koko keittiön uusimiseen, vaikka se oli yksi ajatus. Ja nyt koko ajan innostun enemmän ja enemmän ajatuksesta, että todella saataisiin toteutettua jotain toimivaa minimibudjetilla.
  Muuten elämässä kyllä toimitaan ekologisesti ja minimoiden, mutta jostain syystä olen aina ajatellut, että keittössä ja kylppäreissä pitää satsata upouuteen laatuun. Typerää:D

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***