maanantai 9. toukokuuta 2011

Tavoite nro 1 saavutettu!


Roskalava lähti tänään pihasta täynnä lastulevyä, linoleumia ja mineraalivillaa. Tämähän tarkoittaa sitä, että ensimmäinen tavoitteemme tässä pitkässä remppalistassa on saavutettu ja tuleva olohuone ja keittiö on vapautettu hengittämättömistä materiaaleista! Oikein kuulee kuinka talo hengittää syvään..
Tässä kuva tämänhetkisestä tilanteesta keittiössä, kyllä silmä lepää, aaaah...
Tässä on melkein valmiit seinäkin, muuri maalataan valkoiseksi, muuten jää juuri noin, hirrelle. Keittiön hirret ovat paljon tummempia kuin olohuoneessa, eli ovat olleet joskus esillä aiemminkin.
Seuraavaksi tarvitaan putkimies, keittiöön jäi peräti 3 vesipistettä ja pari ylipääräistä viemäriäkin, meille riittää yhdet molempia :)
Ja olohuone näyttää nyt tältä:
Alamme seuraavaksi rakentamaan seinää ja pariovia olohuoneen ja salin välille. Pariovet rakennamme koulun vanhoista kiinteiden kaappien peiliovista, joita on varastossa karmeineen useita. Harmi vaan, että kaapit on joskus purettu, esim. keittiössä on ollut oikein komea kaappirivi aikoinaan, näkee katon maalausjäljistä.
Lopuksi vielä emännän pullistelukuva, kyllä haba kasvoi tätä romua kantaessa :)

5 kommenttia:

 1. NO kyllä näyttää hyvältä, remonttikin ;)

  Tsemiä! :))

  VastaaPoista
 2. Samaa tahtia pitkin kesää niin haba ei mahdu enää kuvaan! Hirsi on ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Kovasti on hommaa... hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. UPEITA kuvia. Tavoite kerrallaan se vain etenee. Ja jokaisen tavoitteen saavuttamisesta kun aina muistaa iloita, niin puhtia tosiaan riittää. Teille tulee ihana koti!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos kiitos :) Nyt on aika ihana vaihe kun pääsee tekemään vihdoinkin uutta, eikä aina vaan tylsää purkamista ja kantamista!

  Meillä vaan ei oo vielä putki- eikä sähkömiestä, vähän jännittää miten niitä saa metsästettyä.. pitää siis tällä viikolla löytää aikaa soittokierrokselle.

  Aika paljon pystytään kuitenkin tekemään ennen ammattimiehiä, koska sekä sähköt että putket tulevat pintavetoina.

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***