perjantai 20. toukokuuta 2011

Väripläjäys ja remppakuulumisia


Tähän väliin postaus uusista sohvatyynyistä, sain vihdoin ommeltua noista ihanista Amy Butler kankaista tyynyt, kun kipeä kyynärpää pakotti pitämään pari päivää remppataukoa. Kyllä nuo kuosit ja värit on vaan niin mahtavia, piristävät kummasti tuota meidän tummaa sohvan jytkälettä! Sohva ei ole ehkä maailman kaunein sohva, mutta mukavin millä olen koskaan istunut ja uudessa isossa olkkarissa koko on varmasti aika passeli :)
Rakastan muuten tuota valaisinta hetki hetkeltä enemmän!
Odotan jo sitä aikaa kun pääsisin ottamaan näitä sisustuskuvia niin, että kuvissa näkyisi enemmän huoneita.. tässä nykyisessä asumuksessa ei ole yhtäkään sellaista pintaa mitä tekisi mieli esitellä, seinät on vaalean beiget ja lattiat harmaat ja pinttyneet linoleumit, huoh..
Meidän olohuone- ja keittiöremonttiin tulee nyt tauko, koska haluamme tutkia alimmat hirret näiden huoneiden osalta talon ulkopuolelta. Luultavasti siellä on lahoja hirsiä ja sisäpuolella ei kannata tehdä seinille mitään ennen kuin hirret on vaihdettu. Ne olohuoneen pariovet on muuten nyt tilattu puusepältä, jippii :)

Eli siirrymme puuhastelemaan talon ulkopuolelle, mikä ei hirveästi harmita näillä keleillä ;) Tänään aion valkaista ja sisustaa pihasaunan pukuhuoneen ja eteisen, eli seuraava postaukseni tulee sitten käsittelemään sitä! Eikun hommiin!

2 kommenttia:

  1. Sait juuri uuden lukijan!

    VastaaPoista
  2. Jee, kivaa saada uusi lukija ja vielä täältä päin, tervetuloa :)

    VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***