keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Pukuhuoneen makeover


Ennen-jälkeen kuvat ovat mielestäni blogien parhainta antia ja oikein odotan kun saan laitella niitä sitten joskus kun tilat alkavat valmistua! Nyt vuorossa ensimmäinen valmis tila, eli pihasaunan pukuhuone:
Ennen...
ja jälkeen!
Raikasta tuli, kyllä se on vaan niin, että valkoinen maali on yksi maailman parhaimmista keksinnöistä! Pukuhuoneen seinät olivat aivan savustetut, maailmassa on näköjään vielä huonompia tulen sytyttäjiä kuin minä :)
Tekstiilien värimaailma on hyvin poikkeuksellinen minulle, mutta sopivat tähän tilaan ja jatkoksi saunan rauhalliseen tunnelmaan. Saunan seinät ovat myös savustuneet ja hyödynnämme asian käsittelemällä ne mustiksi, sitten joskus...
Seinällä olevan naulakon tein metsätien varrelta löytyneestä laudasta ja markkinoilta ostetuista koukuista, siitä tuli todella kaunis.

8 kommenttia:

 1. Kyllä on taas muutos edukseen. Korostuu vielä noiden ennen kuvien myötä. Naulakko on hieno ja soveltuu hyvin ympäristöönsä.

  VastaaPoista
 2. Raikasta on, täytyy myöntää. Naulakkoidea vallan mainio. Vielä kun itse bongaisi sopivan laudan jostain...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katjat!

  Minä oon sellainen kuleksija, että pidän silmät auki koko ajan, zoomaan ojanpohjat ja muut ryteiköt. Silloin tällöin löytää jotain hyödyllistä näistäkin metsistä :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa jälkeä! Juu'u, kyllä valkea maali tekee ihmeitä! pienestä tilasta tulee tilavampi ja valoisampi. Todella kaunis tuli naulakosta!

  VastaaPoista
 5. Meille on myös tulossa valkoiseksi maalattu pukuhuone saunaan. Joskus sitten...

  Naulakko tosiaan on kaunis. Hienoja löytöjä sekä lauta että naulakot.

  VastaaPoista
 6. IHANA! Kiitos varsinkin suurista ennen ja jälkeen kuvista! Henela

  VastaaPoista
 7. Hauskaa löytää blogisi muutaman mutkan kautta! Olen nimittäin ihastellut tätä kyseistä koulua monta kertaa ohi ajaessani, ja odottelin monta vuotta että se tulisi myyntiin. Sittemmin ostimme toisen talon. Huomasin viime vuonna, että koulu oli tullut myyntiin. Ihanaa, että se on saanut omistajat, jotka osaavat arvostaa vanhan koulun henkeä. Jään seurailemaan :))¨
  -Annika

  VastaaPoista
 8. Hauska kuulla Annika, että olet ihaillut kouluamme, toivottavasti saat lisää ihaltavaa kunhan pääsemme vauhtiin ulkopuolen remontin kanssa :)

  Tervetuloa lukijaksi, samoin kuin muut uudet lukijat, teitä on nettitaukoni aikana tullut 3 lisää, ihanaa!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***