perjantai 8. heinäkuuta 2011

Herkkutrio


Hikoilin eilisen päivän kuistin maalaushommassa ja ollaan värivalintoihin hyvin tyytyväisiä! Herkullinen väriyhdistelmä on siis Uula petrooliöljymaalin valkoinen päävärinä, vuorilaudat yms. yksityiskohdat udulla ja ovet vadelmalla. Näillä mennään!
Ennen-jälkeen (uuteen kameraan on tullut joku tahra linssiin, näkyy vastavalokuvissa, en tykkää..)
Minulla meni eilen noin 7 tuntia tässä kuistin maalauksessa ja tuohon tuntimäärään ei lasketa raaputtelua, pesua ja homeenestokäsittelyä... alkaa pikkuhiljaa valkenemaan mikä homma tuossa ulkomaalauksessa on! Siinä voi muutama kesä vierähtää, mutta eihän tämä talo tästä mihinkään häviä :) Lisäksi varustelukierre on valmis; katto alkoi näyttää kulahtaneelta ja väärän väriseltä! Musta katto olisi nyt haaveissa. Sen maalausta emme aio itse tehdä, eli rikastumista odotellessa...
Ikkunanpielen värikerroksia, tuosta turkoosista saimme aikanaan idean tulevaan väritykseen.

8 kommenttia:

 1. Aivan nappiin värit! Herkulliset tosiaankin :)
  Heh, tässä on itsekin jo pari kesää lykätty maalausprojektia. Vaikka kyseessä on hyyyyvin paljon pienempi tönö kuin teillä, urakka silti on iso. Värit ois niin jo päätetty aikaa sitten (valkoinen + vaalea siniharmaa) ja nyt vaan pitäisi saada jostain se ylimääräinen aika ja inspis. Ehkä ens kesänä...

  T: nim. "Ei se maalaus vaan se rapsutus ja hinkkaus..."

  VastaaPoista
 2. Hyvät värit! Vadelma sopii just nappiin ovien väriksi. Antaa rohkeutta minullekin kenties maalata pääovet jollain poikkeavalla sävyllä. Meilläkin katto on ihan väärän värinen, mustaksi pitää saada, mutta sitten tekisi mieli uusia koko katto. Nyt on sitä kamalaa aaltopeltiä. Ainaista kierrettä tää remppaaminen :D

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää ja väriyhdistelmä on sopivan pehmeä. Ne isomman kontrastin sävyt olisivat sitten kuitenkin olleet turhan rajut. Punainen ovi on ihana väriläiskä. Tsemppiä urakkaan. Oisko maalaustalkoot mitään?

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen kuisti, hyvät värit! Maalaamisessa obn aina isompi urakka kuin aluks uskookaan, mutta lopputulos on sitten sitä parasta palkintoa.

  VastaaPoista
 5. voinksmää muuttaa teille asuu?? :)
  nim. kottarainen

  VastaaPoista
 6. Kova urakka on ollut, mutta muutos on tosi iso. Hienolta näyttää. Vitsi kun itsekin olisi rohkeampi värien kanssa. Ennen mä olinkin, mutta nykyään en :/ Vanhuuttako lie kun ei uskalla ;)

  VastaaPoista
 7. Oijoi! Rakastettava talonne muuttuu yhä upeammaksi. Punainen ovi on ihan nappijuttu!

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista kommenteista! Näiden voimin jaksaa taas jatkaa, eli lähdenkin tästä raaputtelemaan maaleja tuonne helteeseen :)

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***