perjantai 2. syyskuuta 2011

Muurahaisten karkoitus


Tuholaistorjuja kävi täällä keskiviikkona ja näyttäisi olleen varsin hyödyllinen käynti. Torjuja löysi nimittäin yhden uuden pesän munineen, mehän emme ole löytäneet munia vielä mistään. Tämä pesä oli siis talossa, hirressä.
Tilasimme torjunnan täältä: http://www.tuholaistorjunta.com
Desinfektori eli torjuja tuli tänne aamulla, kävimme paikat läpi ja sitten lähdin koirien kanssa evakkoon, kissat saivat jäädä turvallisesti yläkertaan. Viiden tunnin varoajan päästä palasimme kotiin, missään ei haissut myrkky tai mikään mukaan ja ulkopuolen seinissä oli ihanan hiljaista, ei lainkaan liikettä. Ja myrkytys maksoi saman verran mitä olemme jo tuhlanneet kaupan myrkkypurkkeihin, eli olisi kannattanut ottaa ammattilainen heti alussa hoitamaan homma. Lisäksi kaupan purkeilla ei saavuteta samanlaista tehoa ja opin jo tässä kesän aikana inhoamaan sitä hajua todella paljon!
Sovittiin vielä uusintakäynti ensi keväälle kun saamme esille toisenkin puolen hirret ja näemme mikä niiden tilanne on. Nyt on helpottunut olo.
Rentouttavaa viikonloppua! Täällä ei aiota rehkiä ainakaan niin paljon kuin viikko sitten :)

1 kommentti:

  1. Onnea muurahaisvapaasta talosta! Kuulostaa siltä, että joissakin asioissa homma kannattaa tosiaan antaa ammattilaisille :-)

    VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***