torstai 3. marraskuuta 2011

Piristystä pimeyteen


Tilasin Coloresta piristystä syksyyn ja sitä totisesti sain! Bambityyny, -kalenteri ja -rasia saavat hyvälle mielelle joka kerta kun niitä katsoo. Kalenteria emme me laiskimukset jaksa kuitenkaan käännellä joka päivä ja keksin, että siihen voi laittaa aina seuraavan muistettavan merkkipäivän tms. Keittiössä ilmettä piristävät hyllyreunusnauhat ja ystävien tupaantuliainen, baking set niinikään Coloresta! Hauska sattuma tai oikeastaan taitavat vaan tuntea minut näin hyvin :) Tilaamani paketin mukana ollut viesti oli oikein iloinen yllätys, paljon ei tarvitse kun tulee jo paljon henkilökohtaisempi ote nettitilaukseen.
Pimeyttä valaisevat myös erilaiset kaamosvalot (huom. ei jouluvalot :) ), joista osasta on ihan oikeaa hyötyäkin, kuten porstuassa olevista tapettilyhdyistä. Porstuassa ei ole nimittäin sähkövaloa lainkaan. Niin ja eteisen takassa palaa vihdoinkin oikeat valkeat, piippu lähti hienosti vetämään tiistaisen nuohouksen jälkeen!
Lopuksi hieman synkkä juttu: hirsimiehestä ei ole kuulunut mitään, hänenhän piti tulla levyttämään seinät kun hirsien vaihto viivästyy hamaan tulevaisuuteen. Ensin piti tulla toissa viikolla, sitten viime viikolla, mutta ei. Mietin ihan vakavissani sellaista mustan listan perustamista tänne blogiin, niin paljon tuntuu rakennusalalla olevan tuon tyyppisiä tapauksia. Rikkoisikohan se jotain lakia sellainen lista?
Kuvassa etualalla häämöttävästä möhkäleestä lisää Itsenäisyyspäivän jälkeen!

3 kommenttia:

 1. Ihastuttavat löydöt! Varsinkin tyyny on mahtava! Kyllä ilahduttaisi muakin.. mm.. :D

  Valoja voisi käydä virittelemään..

  VastaaPoista
 2. Onpa harmillinen juttu tuo hirsimiehen katteeton lupailu. Meidän koulullemme hirsimies ilmestyi viime kesänä juuri silloin kun oli luvannutkin ja hoiti homman meidän mielestä ihan mallikkaasti. Museoviraston valvoja oli kuitenkin sitten eri mieltä: liitos olisi pitänyt tehdä toisella tapaa. Kyllä varmaan auttaisi, jos olisi jossain koko maan ammattiosaajien lista luotettavista, suositelluista tekijöistä ja he vieläpä antaisivat referenssit julkisesti näkyviin. Voisi käydä juttelemassa aiempien asiakkaiden kanssa ennen kontrahtia.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Varsinkin tuossa bambissa on ihanat värit.
  Ja jouluvalot, niitä pitäis saada.

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***