keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Erilainen Itsenäisyyspäivä


Meillä oli kunnia järjestää Itsenäisyyspäivänä juhlat, joihin oli kutsuttu kaikki kuntalaiset. Kyseessä oli talon seinässä olleen veteraanimuistokyltin uuden paikan julkistamistilaisuus ja sen yhteydessä kunta tarjosi kahvin ja pienen juhlatilaisuuden talollamme. Tätä tilaisuutta varten kunnostimme toisen luokkahuoneen eli tulevan olohuoneen siihen kuntoon, että siellä kehtasi juhlat pitää.
 
Kyltti tuli nyt kiinni hienoon luonnonkivipaateen talomme päätyyn.
Tilaisuuteen tuli yllättävän paljon väkeä, n. 100 henkilöä ja juhlat onnistuivat mainiosti. Kunniavieraita, eli veteraanejakin paikalla oli neljä. Pidettiin puheita, laulettiin ja tutustuimme kerralla paljon uusiin ihmisiin. Olipa ihanan ainutkertaista saada olla mukana järjestämässä jotain tällaista!
 
Alla olevista kuvista näette nyt hieman sitä lattiaakin, mutta teen siitä vielä toki erillisen jutun.
Olohuone valmiina juhlaan!
Juhlaväki mahtui huoneeseen mukavasti.

4 kommenttia:

 1. Hei, ei kenenkään muun kotona voi tapahtua tällaista?! Wau, oikein liput ja kaikki. Arvokasta. Ainutlaatuinen juhla ja hieno muisto teille sekä taas yks juttu lisää historian lehdille Riuttalasta...

  ..ja upee tulee teidän olkkarista! (Hirmuisen työn olet tehnyt lattiassa?!!) Pitäkää kiinni tuosta tilan tunnusta. Kadehdin.

  VastaaPoista
 2. Juuri näin ystäväiseni, sitä se oli! Just eilen ajattelin sua ja sitten olit kirjoittanut tänne, meillä on yhteys!

  Lattia oli oikeastaan urakaltaan tuollainen ihan normaali mulle, sitten kun alan tekemään niin teen kerralla vähän enemmän ja vedän itseni ihan piippuun :) Se on vaan mun tapa tehdä, mieluummin överit kuin vajarit :)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista tehdä kurkkaus entisen kouluni "nykyelämään"!

  VastaaPoista
 4. Sattumalta löysin teidän sivuille ja tietysti halusin heti nähdä miltä tänään näyttää. Olen asunut ja syntynyt Riuttalan kylässä, mutta en ole käynyt tätä koulua. Sukulaisiani asui joskus muinoin koulun asunnossa, jossa tuli pienenä käytyä. Olette ahkerasti remontoineet itsellenne kotia. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***