perjantai 16. joulukuuta 2011

Hyvin pöhisee!


Siellä se nyt on, kuvan vasemmassa yläreunassa:
Ilmalämpöpumppu! Ei maailman kaunein sisustusesine, mutta eipä sen niin väliä, niin mukavasti se puhkuu lämpöä uuteen olohuoneeseen ja mahdollistaa sinne asettumisen vaikka heti. Ja koiratkin viihtyy!
Minun piti tietenkin alkaa sisustamaan heti kun asentajien perävalot vielä näkyivät, nyt olkkarissa on sinne tarkoitettu iso itämainen matto ja sohvia sommittelin alustavasti kulmittain. Alun perin tilaan piti tulla vain tuo vaaleanpunainen samettisohva, mutta toista sohvaa uhkasi tilapäinen huoneettomuus ja kokeilin sitä tuohon. Mun mielestä kiva ryhmä, vaikka eihän tuo tila ole tietenkään enää niin avonainen. No näitä ehtii pyöritellä.
Onhan meillä vielä hommaakin, viikonloppuna aloitetaan lisäeristys ja sitten pitäisi tapetoida, saa nähdä ehtiikö ennen Joulua. Jos ei ehdi niin sitten ei ehdi, turha ottaa siitä sen kummempaa stressiä. Joulu on Joulu ilman tapettejakin. Olohuone on niin iso, että sitä voi sisustaa vaikka vieressä odottaa läjä levyjä asennettavaksi. Ja niin kovasti tekee mieli sisustaa, etten anna tuon kasan sitä häiritä :)
Hyvää viikonloppua!
 

9 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi kiva blogi! Liityin lukijaksi. Mukavaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 2. Ja parasta eristysmateriaalia teillä näyttääkin olevan :) Noita säkkejä on tännekin levitetty, puhallettu tai ruiskutettu suoraan seinään. Kai teillä on saman firman ilmansulkupaperia? Muovia ei tarvita kuin pesuhuoneessa ja sekin siveltävässä muodossa. T: Koululainen, Pomarkku

  VastaaPoista
 3. Ekovillaa tungetaan kaikkiin rakoihin käsipelillä. Seiniin tulee Remonttileijonaa, eli ekologista kuitulevyä ja vain nurkkiin paperit, näin tehtaalta neuvottiin! Ja muovia ei mihinkään tällä erää, just päästiin niistä eroon :)

  VastaaPoista
 4. Niin ja tervetuloa Katariina ja muut uudet lukijat, joka kerta on kiva tunne kun teidän määrä kasvaa!

  VastaaPoista
 5. Täällä Ekovillaa ollaan käytetty suurempiin levityksiin. Pellavaa taas ollaan tungettu pienempiin rakoihin ja hirsien väliin. Seinässä ollaan käytetty gyproc-levyä ja siinä on paperi jo itsessään sekä vaneria. Kulmiin tietty ilmansulkupaperi. Muistakaa laittaa levyn taakse myös sanomalehti seuraavalle korjaajalle ;) Koululainen

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  löysin tämän blogin ja ehdottomasti saatte minusta lukijan seuraamaan tuon vanhan koulun uutta elämää. Juuret sinne ovat olemassa, isäni on käynyt tätä koulua ja itse olen kotoisin paikkakunnalta. Mummula oli siinä teidän lähellä ja kiva siis lueskella juttuja kotikonnuilta <3 mukavaa joulua, sinnepäin tullaan mekin joulunviettoon :)

  Tiia

  VastaaPoista
 7. Moii!

  En muista miten päädyin lukemaan blogiasi mutta, melkein alusta asti seurannut tätä. Hienoa lukea ja katsella mitenkäs koulu muuttuu. Monet sählyt on teidän olohuonessa pelattu :D
  Hyvää Joulua ja remonttirikasta uutta vuotta 2012!

  T: Melkein naapuri

  VastaaPoista
 8. Ilmalämpöpumppu on ehkä rumin keksintö ikinä, mutta ihanan näppärä. Oi sitä lämmintä puhallusta kylminä talvi-iltoina! :)

  VastaaPoista
 9. Teillä on ihanan kodikkaan ja maalaishenkisen näköinen koti. (Samoin söpö koira ;)).

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***