maanantai 23. tammikuuta 2012

Hyvää maanantaita!

Sain tapetoitua jo yhden kokonaisen seinän, eli takana kaikinpuolin mahtava viikonloppu!

Tämä on tällainen pieni herutuskuvanen, lisää kuulumisia pian :)

12 kommenttia:

 1. Niin kaunista, etten pysy nahoissani!!!!!!!! Tuollainen piiiitkä pöytä ja penkit vieläpä! Ihan täydellistä, kerrassaan upeaa! Lämmintä, kodikasta ja tyylikästä! Ja nuo valaisimet vielä!

  Vieläkö hehkuttaisin lisää?

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Susanna :D Kyllä tätä on hankala todeksi uskoa, vihdoin ja viimein saa tapetoida, tää huone siis valmistuukin joskus!

  VastaaPoista
 3. Upeaa! Tuo punainen Kiurujen yö vain on loistava valinta! Ah ja voih jos itsekkin pääsis jonain päivänä tapetointiin asti. Meillä ei olla edistytty yhtään viime aikoina. Mutta tuo on hieno, ihanaa ja upeeta ja onnea!

  VastaaPoista
 4. ...ja tuo pöytä! Minä luulin että meillä on iso pöytä (10hlöä), mutta eihän se ole mitään tuohon komeuteen verrattuna!

  Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 5. Pöytä ja penkit ovat kyllä ihanat, 20 hlöä siihen mahtuu, jos molemmissa päissä istutaan. Toivottavasti saataisiin joskus houkuteltua sukua tänne Jouluksi ja koko pöytä täyteen, se olisi unelma.

  Pöydän ja penkkien alkuperä on ennenkaikkea mulle hyvin tärkeä, ne ovat tuotu äitini synnyinseudulla olevalta vanhalta suurtilalta, jossa olen lapsena käynyt hoitamassa hevosia. Isäni toi kalusteet viime kesänä peräkärryllä sitten tänne kun olin kaupat käynyt tekemässä tilan isännän kanssa :)

  Kiitos kaikille ihanista kannustavista kommenteista!

  VastaaPoista
 6. ihana tapetti;) meillä samaa ruokahuoneessa sinisävyisenä. Mahtava pöytä todellakin.

  VastaaPoista
 7. Upea kuva! Ihana. Meillä mahtuu tuvan pydän umpärille noin 16 henkeä. Joskus on kyllä paikat loppuneet kesken.
  MAHTAVA siis tuo teidän pöytä. Olitko Sanna siis täältä Savosta? Mistä pöytä in siis matkannut? Hienoa, että se on päässyt käyttöön!

  VastaaPoista
 8. Minä olen sieltä Iisalmesta kotoisin ja pöytä on matkannut Varpaisjärveltä. Enoni sen oli ladosta bongannut ja sitä kautta löysi tiensä takaisin käyttöön tänne Satakunnan sydämeen :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihastuttava tapetti&pöytä ja penkit :)

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***