perjantai 27. tammikuuta 2012

Nyt tuunataan!


Remppaurakan keskellä on joskus ihanaa näperrellä pienempiä juttuja. Tällä kertaa tuunaus-inspis iski kolmeen huonekaluun, tulokset alla:
Ankea, mutta niin kätevä arkistokaappi sai päälleen mattamustan maalin ja tapetista tehdyn onnennumeron ja on valmis muuttamaan viikonloppuna olohuoneen työnurkaan.
Tapettituunailut ovat suosikkipuuhaani. Teippaan tapetin nurjan puolen kauttaaltaan mattoteipillä ennen muotoonleikkausta, näin tapetista tulee ikään kuin tarra. Tykkään tehdä tällä mattoteippisysteemillä vaikka mitä, se on ihan mahtavaa kamaa! Tällaisella tekstillä merkkasin eteisen palopostin:
Vessan kärryn maalasin samalla maalilla ja tapetoin laatikoiden etuosat:
Myös pianojakkara koki pienen muodonmuutoksen, päällystin sen tekonahalla ja koristelin koristenaulanauhalla. Tuo nauha on minulle uusi tuttavuus ja innostuin siitä kovin, tosi näppärää kun vain joka viides naula on oikea naula.
Isäntä lupasi kirjoittaa viikonloppuna monesti lupaamani seinien eristysjutun, niin ei tule asiavirheitä :) Kuulemisiin ja oikein mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Hauskoja ja kauniita kuvia ja hyviä vinkkejä!
  Täytyypä testailla mattoteipin ja tapetin yhteistoimintaa!

  VastaaPoista
 2. Tuo alemman postauksen kuva, kaunista! tuo pöytä, rakkautta<3

  VastaaPoista
 3. Voin vain hämmästellä mistä noita ideoita oikein tulee! Aivan mahtavia tuunauksia. Silmäilin pikaisesti blogiasi, ja visuaalisesta silmästäsi päätellen kysyisin, että oletko sisustus tms. alalla töissä?
  Erityisen ihanaa sisustuksessasi on värikkyys. Monessa blogissa kaikki vanha on maalattu valkoisella, lattioita ja seiniä myöten. Teidän koulussanne sen sijaan on jo nyt ihanan kodikkaan ja lämpimän näköistä.

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos anonyymi! Olen vaatesuunnittelija, visuualisuutta ja luovuutta käytän töissäkin. Mutta ennenkaikkea olen värejä rakastava estetiikko ja nää sisustusasiat on päässä enemmän tai vähemmän koko ajan, eli ideoita tulee joka paikasta. No kaikkein eniten omasta päästä kuitenkin :)

  Mun käytäntö värien suhteen on se, että mitä enemmän sekoittaa eri värejä, sitä vähemmän niitä tarvitsee miettiä :) Eli jos alkaa tekemään sisustusta tarkasti jonkun väriteeman mukaan, joutuu tekemään paljon enemmän hommia. Melkein kaikki värit käyvät yhteen, eli mitä enemmän, sitä paremmin!

  VastaaPoista
 5. Ihania värejä ja tuunauksia! Löysin tänne luovuuden linnasta ja jäin lukijaksesi :)

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***