torstai 23. helmikuuta 2012

Kaunista käyttöön

Ostimme Porin varaosapankista tällaisen kaunottaren tulevaan keittiön puuhellaan:
Jugend tyyli ei ole talomme ominta tyyliä, mutta luukku oli niin kaunis, ettei sitä voinut jättää Varaosapankkiin kuleksimaan. Samasta paikkaa sai myös lasikuulapuhalluksen ja nyt luukku on melkein kuin uusi.

Kyllä ennen osattiin tehdä kauniita käyttöesineitä. Onneksi Varaosapankin kaltaisia paikkoja on olemassa, etteivät nämä aarteet huku purkutalojen jätelavoille!

11 kommenttia:

 1. Ihanuus! :)

  Uusi lukija ilmoittautuu. Löysinpä mielenkiintoisen paikan!!

  VastaaPoista
 2. Onhan kaunis! Oikea jugend-ajan helmi, sanoisin.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Sopis kyllä meille täydellisesti ;D

  VastaaPoista
 4. Näenkö oikein, että koukeroiset kirjaimet ovat B M W? Jos ovat, niin sitten ovat aitoa porilaista tuotantoa, Björneborgs mekaniska wärkstad (tai jotain sinnepäin). Joka tapauksessa todella kauniit!

  Porin tyttö

  VastaaPoista
 5. Porin tyttö: kyllä varmaan on "bemari" tuo luukku, kiitos paljon tuosta tiedosta. Porissa on ollut paljon tuollaista teollisuutta aikanaan, tuolla Varaosapankissakin sen huomaa.

  VastaaPoista
 6. Jep, selvästi pelastusta tarvitseva luukku!
  Onneksi on muitakin, jotka toimivat pelastushenkilöinä, ettei minun tarvitse ihan kaikkea omaan kotiini raahata... heh...

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi. Löysin tänään ja heti piti ahmia alusta loppuun tai oikeastaan lopusta alkuun. Vielä en päässyt selvyyteen missä tarkalleen Riuttala on, mutta ilmeisesti Porin lähistöllä jossain.. mielenkiintoista! Sulla on silmää ja ideoita tehdä hienoja "virityksiä", sain itsekin paljon inspiraatiota alkaa tai oikeastaan jatkaa oman hirsitalon remonttia täällä Porin saaristossa.. :-)

  VastaaPoista
 8. Sinulle on tunnustus blogissani. =)

  VastaaPoista
 9. Moi! Ihana blogi! :) Ajeltiin Porista Tampereen suuntaan ja yhtäkkiä näin kyltin "Riuttala"... No heti tuli mieleen tämä sinun blogisi ja tajusin, että tehän olette tässä aika lähellä. :) En oo aiemmin perehtynyt blogiisi kuin vilkaisuilla, nyt pitääkin alkaa selvittää lisää, mistä tässä on kyse... :D

  VastaaPoista
 10. Juu täällä ollaan, Satakunnan sydämessä, niinkuin kunnan slogani sanoo :)

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***