perjantai 3. helmikuuta 2012

Kirjahylly


Onpas kylmä! Onneksi jo viikonlopun jälkeen helpottaa, ei tule ihan niin syväjäätynyttä kautta kuin viime talvena. Tällainen vanha talo kylmenee jotenkin niin totaalisesti pitkällä pakkasjaksolla, tuntuu ettei saa oikeasti lämpimäksi millään konstilla. Onneksi noita tulisijoja tulee koko ajan lisää, muurarilla on menossa viimeiset kerrokset leivinuunin parissa.
Olen lämpimikseni jatkanut tapetointia ja kohta olemme sellaisessa vaiheessa tämän olohuoneen kanssa, että voimme aloittaa keittiön remonttia! Julkaisen sitten kuvat olohuoneesta, listoja myöden valmista ei ole tarkoituskaan tehdä tässä vaiheessa, viimeistelyn ehtii tehdä sitten joskus paremmalla ajalla. Isäntä on edelleen kovin kiireinen, patistelen taas kirjoittamaan sitä seinien eristysjuttua...
Tässä yksi öinen idea, meillä ei ole sopivaa kirjahyllyä olkkariin ja noita koulun vanhoja penkkejä pyörii runsaasti nurkissa. Ei muuta kuin kauneimmat penkit päällekkäin ja kirjahylly on valmis! Olen hyvin tyytyväinen tähän viritykseen, enpä usko, että tuon kummempaa hyllyä tulee edes hankittua. Tällä hetkellä valmiit ratkaisut/huonekalut eivät oikein kiinnosta muutenkaan, hauskempaa ja persoonallisempaa tulee kun puuhailee itse.
Pirteää viikonloppua!
 

6 kommenttia:

 1. Olen suorastaan kateellinen noista punaisista seinistä. Haluaisin sellaiset isännän huoneeseen, mutta mies nikottelee niille sen verran vakavasti että saa nahdä saanko tahtoni läpi.
  Oivat kirjahyllyt :)

  VastaaPoista
 2. Minä käyn kaiken aikaa vaan kateellisemmaksi. Huone oli ihana jo ennen kirjahyllyäkin, ja nyt se on vielä ihanampi. En pysty kateudeltani kohta edes käymään täällä enää! :-D

  Tuollaiset koulunpenkit ovat tosi aarre.

  VastaaPoista
 3. heii, aivan ihana tuo penkki-idea! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille, hassut kateelliset ja Liinu :)

  Ja tervetuloa kaikki uudet lukijat, ilahdun aina niin kovin teidän lisääntyvästä määrästä!

  VastaaPoista
 5. Teillä on aivan ihana tunnelma!!

  Bloginne on täysin uusi minulle, mutta linkitin tämän upeutensa takia blogihaasteeseen, jolla houkutellaan lisää lukijoita blogeihin. :)

  VastaaPoista
 6. Minä myös käyn seurailemassa tätä ihanaa blogia ja remontin etenemistä :) Aivan mahtava tuo kirjahyllyidea :)

  Talonne on sijainniltaan ja ulkoapäin minulle tuttu, sillä kouluaikoina tuli 6 vuotta linja-autolla huristeltua sen ohitse koulusta kotiin..

  Oikein paljon tsemppiä remonttihommiin! Ja kiva, kun jaat näitä asioita meille kiinnostuneille tämän blogin kautta :)

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***