maanantai 13. helmikuuta 2012

Työnurkkaus


Sain pari kuukautta läppärin kanssa harhailtuani vakituisen työpisteen olohuoneen nurkkaan. Ja aivan eri nurkkaan kuin oli alun perin tarkoitus, yksi monista jutuista jotka ovat muuttuneet matkan varrella. Hitaasti remontoimisen yksi parhaita puolia on juuri tämä, asiat ehtivät hautua ja loksahtavat paikoilleen ajan kanssa.
Työpöytä on talon edelliseltä omistajalta ostettu jugend pöytä, paras työpöytä mitä olen koskaan omistanut. Siinä on isot kaapit ja laatikostot ja lisäksi kannen nahka toimii erinomaisesti hiiren kanssa, erillistä hiirimattoa ei tarvitse. Tuoli on kirpputorilöytö viidellä eurolla ja todella hyvä istua pelkistetystä ulkonäöstä huolimatta.
Tietotekniikan ja pöydän väliin mahtuu melkein sata vuotta ja tuoli lienee 60-luvulta. Ja toimivat ainakin minun mielestäni ihan täydellisesti keskenään.
Lamppu on peräisin edellisen talomme autotallista, kestävää ja kaunista muotoilua.
Arkistokaapin tuunauksen esittelinkin jo vähän aikaa sitten, tältä se näyttää uudella paikallaan.
Kaapin kylkeen saa talteen mukavia muistoja magneeteilla.
Kohta, aivan kohta toteutuu yksi pitkään odottamani bloggailukliimaksi: saan laittaa ennen ja jälkeen kuvat olohuoneesta! Vaikka huone ei ole viimeistelty niin aion tehdä sen silti, en voi odottaa enää :)
Muutakin merkittävää on tapahtumassa ihan pian: kohta tulee vuosi täyteen täällä asumista, blogi täyttää vuoden ja rekisteröityneitä lukijoita on kohta 100! Kiitos kaikille uusille lukijoille liittymisestä sivustolle! Kuulostaa ihan siltä, että minun on alettava miettimään jotain arpajaishommelia ;)

3 kommenttia:

  1. Tuollainen työpöytä on ollut minun haaveissani niin kauan kuin olen omistanut tietokoneen. Tumma, jyhkeä, kulunut, ikivanha kirjoituspöytä ja kaunis, moderni tietokone ovat istuneet mielilkuvissani yhteen ihan saumattomasti. Nyt, kun näen sen haaveen tässä toteutettuna, voin vain todeta, että todellakin toimii.

    VastaaPoista
  2. Iiks, jään malttamattomana odottelemaan ennen ja jälkeen kuvia olkkaristanne! Työpisteesi on kyllä makee, mullakin ikuisuus etsinnässä se täydellisen vanha ja raihnainen kirjoituspöytä ja siihen mukava tuoli..

    VastaaPoista
  3. teillä on ihanan rentoa ja iloista sisustusta!!

    VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***