tiistai 20. maaliskuuta 2012

Lähtölaskenta

Jep, tästä se taas lähtee, uusi huone, uusi remontti!
Eli vuoron saa keittiö, ensimmäiseksi teemme samat levytykset ja tilkitsemiset seiniin kuin olohuoneeseenkin. Sitten tapetoidaan, laatoitetaan ja paneloidaan, kunnostetaan vuoden aikana keräämämme vanhat kaapit ja sittenhän keittiö onkin jo valmis :) Toivomme itseltämme nopeampaa tahtia kuin olohuoneessa, huonekorkeutta on 70cm vähemmän ja neliötä puolet vähemmän. Jos työhönkin menisi puolet vähemmän aikaa seinien osalta..?
Aion raportoida edistymistä vaihe vaiheelta, on nyt jotenkin helpompi hahmottaa koko prosessi kun on yhden huoneen jo tehnyt.
Kaappien väriksi valikoitui ystävän avulla petroolinsininen, tässä viimeisin photoshoppailtu havainnekuva. Tästä kuvasta saa kummasti motivaatiota remonttiin!
ps. Myöhemmin tällä viikolla blogin 1-vuotis synttärit ja arvonta! Ensi viikolla vuorossa olohuoneen "listoja (ja vähän muutakin) vaille valmis" kuvat! Keksin koko ajan lisää mitä olohuoneessa voisi vielä tehdä ennen tuota postausta, joten kun nyt sanon, että juttu tulee ensi viikolla niin sitten se tulee juuri sellaisena kuin huone silloin on :)

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva seurata oman remonttimme keskellä myös teidän remonttianne. Tervetuloa kurkkaamaan meidän projektiamme blogiini http://minnikki.blogspot.com/ . ;D

  VastaaPoista
 2. Kiva seurata tätä prosessia. Haaveilen aina vanhasta omakotitalosta jota voisi rempata. Mutta kun sitä ei ole, täytyy fiilistellä blogeissa. :D

  VastaaPoista
 3. Mistä tapetti on ostettu/tilattu? Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Tapetti on tilattu täältä: http://www.pipstudio.com/en/

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***