tiistai 24. huhtikuuta 2012

Toimisto muutti, taas!


Alkoi ahistamaan. Nimittäin työpöytä ja arkistokaappi olohuoneen nurkassa. Sunnuntai yönä sitten pohdin asiaa ja aamulla isännän myöntyessä ratkaisu oli selvä; toimistoni muuttaa pukeutumistilan paikalle. Meidän vaatteet olivat jo suurimmalta osin siirtyneet makuuhuoneeseen ja tämä tila oli vaan sellainen eteisen ja vessojen välikkö, yksi lukuisista väliköistä mitä talosta löytyy. Tästä klikkaamalla näet miltä tila näytti ennen.
Ja tältä uusi toimistoni näyttää parin päivän aherruksen jälkeen:
Maalasin kuparimaalilla taas putkia ja lisäksi sähkökaapin ja metallisen muistitaulun.
Tässä minun suosikki yksityiskohta, tykkään paljon noiden materiaalien ja värien yhdistelmästä:
Olohuone näyttää nyt ihanan avaralta. Sellaiselta kuin sen pitikin näyttää alkuperäisen suunnitelman mukaan. Hankkimamme pitkä pöytä sekoitti suunnitelman ja sittenhän näkymä olikin jo tukossa, ennen kuvan löydät tästä (toinen kuva jutussa) ja jälkeen kuva tässä:
Tulevaan keittiöön sohvan takana menevä väylä on nyt vapaa esteistä. Aukko keittiöön tulee 70cm:n päähän vasemmasta nurkasta ja on reilun metrin leveä. Siitäpä on sitten kätevä roudata ruokaa television ääreen, nyt saamme hyötyliikuntaa hakiessamme herkkuja toiselta puolen taloa ;)

6 kommenttia:

 1. Tuo tilahan oli kuin tehty toimistolle! Ja minunkin silmään olohuone näyttää nyt paremmalta, vaikka huonolta se ei kyllä ole näyttänyt missään vaiheessa.
  Kai teillä on joku tarjoiluvaunu ruoan roudaukseen, niin saa kätevästi enemmän kerralla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, pöydän tilakin on sentilleen mitoitettu sille sopivaksi!
   Vaunua ei ole, mutta erilaisia koreja ja tarjottimia käytetään kyllä ahkerasti :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää :) Onko tuo ruutulattia muovimattoa? On pitänyt sitä aiemminkin kysyä. Meillä on suunnitelmissa laittaa lukkopontatuista linoleumlaatoista ruutulattia keittiöön ja eteiseen (huonoille pohjille tehty laattalattia alkaa tulla tiensä päähän) Ja mietin pääni puhki mistä kahdesta värisävystä sen tekisi, mustavalkoista ei aiota laittaa vaan jokin hillitympi kombo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on linoleumia koulun ajoilta, muuten ihan hauska, mut tosi huonossa kunnossa. Kuvissa ei näy miten pinttynyt ja naarmuinen pinta on ja ollaankin mietitty, voisko tätä lattiaa maalata esim. Betoluxilla..? Suurimmaksi osaksi linoleumit levyineen revitään pois, mut tässä tilassa niin ei kannata tehdä, koska nostetun lattian alla menee putkia.

   Oliskohan kenelläkään tietoa maalauksesta?

   Poista
 3. Ai se oli linoa kanssa, varmaan sitten ihan alustaan liimattua laatua, kun on vanhaa tavaraa. Linoleumiahan pystyy jossain määrin hoitamaan/huoltamaan. Josko se yrittäisi vaikka ihan koneellisesti puhdistaa ja sitten vahata? Isoihin naarmuihin se ei tietenkäänm auta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sellaista. Koneellista puhdistusta ja vahausta ollaan mietitty kans, pitäis kutsua joku siivouksen ammattilainen katsomaan onko tälle mitään tehtävissä. Tälle ei oo ainakaan 20 vuoteen tehty yhtään mitään, joten voi olla hieman hankala puhdistettava. Ihme sienellä oon saanu pinttymää irti, mut ei kyllä koko lattiaa jaksa sillä hinkata :)

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***