torstai 10. toukokuuta 2012

Paviljonki somistuu


Paviljonki on pysynyt pystyssä ja vaikuttaa muutenkin ilahduttavan kestävältä, vaikka onkin minun tekemä ;) Somistin paviljonkia lyhdyillä ja valopalloilla ja jätin kankaat pois, lopputulos miellyttää silmää todella paljon. En nyt sitten tiedäkään, laitanko kankaita ollenkaan vai hoidetaanko varjostus aurinkovarjolla...
Kuvassa taka-alalla näkyy VIIMEINEN raivattava vattupusikko, jihaa!
Noiden Ikean valokennolyhtyjen ansiosta paviljonki on juhlavalaistu joka ilta, ovat kyllä mainiot. Onkohan missään olemassa yksittäisiä valokennolla toimivia palloja/kynttilöitä tms. jotka mahtuisivat lyhtyjen sisään, tietääkö kukaan?
Ihanaa kun on melkein kesä, kohta saadaan raparperiäkin! Tänään täällä on satanut ja maisema vihertyy suorastaan silmissä, nuo raparperitkin ovat kasvaneet varmaan 5cm päivässä.
Ps. Viikonloppuna saamme raivattua ja poltettua loputkin takapihan pusikosta, eli ensi viikolla luvassa ennen-jälkeen kuvat! Olo on kuin uudisraivaajalla, mutta onneksi finaali häämöttää jo hyvin lähellä! Ensi viikolla päivitän myös piharakennusta maalaamalla sen ovet. On niin mahtavaa tehdä juttuja ulkona, keittiöremppa saa nyt tosiaan odottaa...

5 kommenttia:

 1. Oh, sulla on myös noin isot raparperit! Mulla on paaljon pienemmät..
  Paviljonki on hieno!

  Mekin ollaan odoteltu sadetta, että päästäisiin roskia polttamaan. Takapihalla onkin melkoinen kokko huoneen purkamisen jäljiltä! Toistaiseksi vain aurinko on hellinyt urakalla, nyt saatiin yksi kaatosade, mutta saisi tulla lisääkin vielä..

  Mutta kyllä ulkopuuhat on pitkän talven jälkeen luksusta! :)

  VastaaPoista
 2. Hih, kumpainenkin kiva, lamput ja verhot! Täälläkin iltaisin ei meinata sisään malttaa lähteä pihapuuhista:) Eilen lannoitin ja kalkitsin ja nyt...tuo sade sinetöi homman. Hyvin sulavat sinne puskien juureen!

  VastaaPoista
 3. Paviljonki on kyllä mahtava niin verholla kuin lampuillakin :)

  VastaaPoista
 4. Hieno paviljonki, tykkään! Jotain vastaavaa täytyy oman torpan pihallekin suunnitella, kunhan saadaan viidakko raivatuksi :)

  VastaaPoista
 5. Upealta näytti paviljonki näin ilta hämärässä kun ohi ajoin.

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***