keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Heppa #1 kotona


Eilen illalla meidän Myrsky heppanen muutti kotiin ja täällä on väsynyt mutta onnellinen emäntä. Piti nimittäin kiirettä pihaton ja tarhojen rakennuksen kanssa, eikä niitä reilussa viikossa ihan valmiiksi saatukaan.
Uskomaton tunne, että tuossa se nyt on, omassa pihassa! Unelmieni uusi elämä maalla alkaa olla aikalailla kohdillaan.
Yksi pieni heppa pyörii hienosti puolikkaassa tarhassa ja toivottavasti saamme loputkin aitaukset tehtyä kun meille saapuu heppa #2 sunnuntaina! Kävin vielä tässä tohinassa maanantaina Kokkolassa toista hevosta katsomassa ja kaupat syntyivät ihanasta ja isosta herrasmiehestä, suomenhevosesta nimeltään Casper! Myrsky poika on hieman hukassa ilman heppakaveria, mutta suhtautuu tilanteeseen kuitenkin tosi hienosti. Ainakin emännän sydämeltä tippuu iso kivi kun saadaan Casper tänne.
Varoitan jo etukäteen; myös seuraava postaus tulee olemaan hevosaiheinen ;) Jos en ole silloin näin uupunut, kerron vähän lisää hevosten ostamisesta, lähinnä siitä miten uskalsin näin tehdä, vaikken olekaan sellainen ihan oikea ja pätevä Hevosihminen.
ps. Kiitos erittäin ihanista kommenteista edelliseen postaukseen!

6 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa postausta! Meillä olisi myös haaveissa hepat :) Mutta vielä ei ihan uskallus taida riittää... Siis minulla, muut kyllä ottaisivat heti! Suloinen Myrsky <3

  VastaaPoista
 2. Olen blogiasi seurannut siitä asti kun teistä oli juttua seudussa.Mekin paikkaanne käytiin katsomassa silloin joskus kun se myynnissä oli,minuun kolahti mieheen ei. Onneks te ostitte paikan ja täältä onkin mukava luekella kuulumisia :) Melkein päivittäin käyn katsomassa joko olisi uusia kirjoituksia tullut..Se on muuten hieno tunne,kun vihdoin ja viimein saa hevoset omaan pihaan :) Onnea ja jaksamista! nimimerkillä.pihassa3omaa

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa! Paljon onnea uudelle hevosemännälle!

  VastaaPoista
 4. Ihana Myrsky! <3 ..ja onnittelut hevosteluun ryhtymisestä, ette varmasti kadu! :)

  VastaaPoista
 5. Oih! Mahtava juttu ja ihana heponen. Innolla odottelen kuvia suokistasi ja seuraavaa postausta. Vielä joskus meilläkin on suomenhevonen Ylätalolla.. Hevosrakkaus ei sammu koskaan, vaikka muu elämä meinaa sen alleen välillä tukahduttaa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos! Vakaalla kahden viikon kokemuksella voin suositella hommaa kaikille hevoshulluille :)

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***