torstai 11. lokakuuta 2012

Eurolla!


Tänään melkein paistaa aurinko tai no ei ole ainakaan säkkipimeää ja pääsin vihdoin kuvaamaan pari viikkoa sitten ostamani maton. Olin ystävieni kanssa Porvoossa kirppiksillä ja ostin tämän hyväkuntoisen, ison ja kauniin villamaton neljällä (!) eurolla. Myyjä olisi myynyt sen eurolla, kun heitin summan ihan vitsinä hänen kysyessään paljonko matosta maksan! En kehdannut niin halvalla mattoa viedä ja kaivoin lompakosta kaikki kolikot mitä löytyi :)
Samalla näette vähän miltä vierashuoneistossa nyt näyttää, matto löysi siis paikkansa sieltä. Sitten joskus kun remontti sinne asti yltää, haluaisin huoneiston tyyliksi muodostuvan sellaisen slaavilaisen, tumman ja runsaan boheemityylin. Murrettuja, mustaan taittuvia värejä; munakoiso, tumma petrooli, okrankeltainen, oliivinvihreä, tummanpunainen... Siis jotain sellaista mitä en ole koskaan tehnyt ja tunnelmaltaan ihan omanlaisensa verrattuna muuhun taloon.
Nykyisistä kalusteista melkein kaikki menevätkin tyyliin oikein hyvin, tummat tapetit, hirsiseinä, tumma lattia ja rönsyilevät kattovalaisimet sekä esineet luovat lopullisen ilmeen... Sitten joskus.
Eurolla löytyi myös tämä vessan lamppu Porista, ihan ehtaa 50-luvun kamaa lasikuuppineen! Kirppikset rules!

9 kommenttia:

 1. No johan on komia mattoa ja halvalla oot löytäny :)En ole suuri sinisen ystävä, mutta kyllä mä meillekkin tommosen kelpuuttaisin. Ja tuo lamppu! Ihana!

  VastaaPoista
 2. Vau mitkä löydöt! Molemmat olisi löytäneet meiltäkin kodin tohon hintaan.

  VastaaPoista
 3. Hoo, aika makee matto. Kelpais mullekin 8)

  VastaaPoista
 4. No todentotta on mahtavia löytöjä. Mattohan on ihan valtavan kokoneinekin!

  VastaaPoista
 5. Mahtavia löytöjä. Näin Porvoolaisena kiinnostaa, että miltä Porvoon kirppikseltä tuo ihana matto löytyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urheilutalolla oli silloin pari viikkoa sitten ilmeisesti kertaluontoinen kirppis, tosi vähän myyjiä ja ostajia, satuttiin paikalle kun olivat purkamassa pöytiä pois. Käytiin myös hieman syrjemmässä ilmeisen suositulla kirppiksellä, mut en nyt millään saa nimeä päähän... No sieltäkin löytyi vaikka mitä, oli iso paikka, huonekaluja ja kaikkee.

   Poista
 6. Oot kyllä hienot löydöt tehnyt! Matto on tosi upea ja näyttää ihan käyttämättömältä. Lamppu sopii vessaan ihan loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Lamppu käy täydellisesti yhteen peilin yläpuolella olevan 50's henkisen valaisimen kanssa, ei näy tässä kuvassa, mut vessan remppajutusta sen voi tarkastaa :)

   Poista
 7. Vessan valaisimenkin voisi siis vaihtaa.... Kiitos ideasta (isäntä taas tuskin kiittää, kun valaisinhullu emäntä sekoaa sekoamistaan) Olen vieraillut täällä joskus aikaisemminkin, mutta nyt jään kyllä vakio lukijaksi :D

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***