tiistai 2. lokakuuta 2012

Ison talon ongelmia


Isossa talossa on ihanaa asua, mutta on siinä välillä ongelmansakin. Yksi vallitseva ongelma on se, että vieraat ja satunnaiset kävijät (kuten lähetit) ovat jatkuvasti väärän oven takana kolkuttelemassa.

Mehän itse käytämme tätä pääsisäänkäyntiä ja minun mielestäni se on niin selvästi pääsisäänkäynti, ettei siitä voi erehtyä. Se on ainoa koristeltu sisäänkäynti ja siinä on tuplaovetkin.
No se on vain minun mielipiteeni koska arviolta 70% tulijoista menee kolkuttelemaan opettajan asunnon ovelle (alla olevassa kuvassa talon oikealla sivulla). Sekaannukset ovat luonnollisesti täysin turhia ja koska minun koristeluyritykset eivät ole tuottaneet tulosta, tein talon nurkalle opastekyltin liiteristä löytyneestä tarjottimesta ja sähkölankatekstistä.


Siitä tuli oikein kiva, mutta kun peruutin pihatielle, eihän siitä saanut mitään selvää kauempaa...
Siispä roudasin sivutien tukkeeksi pari isoa kukkaruukkua, jokohan noilla tulisi selkeämpi viesti..?
Pääsisäänkäynniltä löytyy nimittäin myös ovikello, joka helpottaa ovella asiointia suunnattomasti.
Kaverilta saatu kolkutin on oikein hieno, mutta sen ääni ei kantaudu tarpeeksi hyvin sisätiloihin, joten jouduimme nöyrtymään nykyajan tarjoamalle ratkaisulle, langattomalle ovikellolle.
Tein sähkölangasta myös ”pim pom” tekstin, jonka olisin halunnut installoida ovikellon kytkimen yhteyteen, mutta se ei istunut siihen millään. Nyt se on sitten ovikranssissa aika hassusti, mutta jotenkin hyvästi silti :)

Noista sähkölankateksteistä pääsen aasinsillan kautta ennakkomainostamaan omaa nettikauppaani, josta tuon tyyppisiä tuotteita löytyy. Kauppa on jo olemassa, mutta haluan tehdä sinne vielä muutaman tuotteen lisää ennen täällä julkistamista. Suuri julkistus on kuitenkin luvassa vielä tällä viikolla, jännää!

9 kommenttia:

 1. Hieno kyltti ja kiva idea! Meillä on ollut aivan sama ongelma. Kyläkoulussa asutaan toisella puolella Suomea. Asioijat olivat alkuun koputtelemassa opettajan asunnon ovella talon päädyssä, vaikka isojen portaiden pääovi on mun mielestä aina ollut vetävämpi sisäänkäynti.

  VastaaPoista
 2. ihanaa käsialaa syntyy sähkölangalla! kivaa jos kaupassa pääsee niitä enemmänkin ihastelemaan.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuskin maltan odottaa nettikauppaasi!

  VastaaPoista
 4. Teetkö tilauksesta omalla tekstillä noita sähkölanka juttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen! Odotas huomiseen, niin sitten kaupan julkistus ja sieltä lisätiedot :)

   Poista
 5. Hieno kyltti ja ihana talo!!!!!

  VastaaPoista
 6. Heips, eksyin blogiisi ja ahmin kaikki tekstit alusta alkaen tähän postaukseen asti.. Mielelläni olisin lukenut enemmänkin, mutta jostain syystä tätä uudemmat postaukset eivät näy, pelkät otsikot ja joissakin lisäksi pikkiriikkisen tekstiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Noora!

   Olen kuullut kahdelta muultakin lukijalta samanlaisesta ongelmasta ja olen yrittänyt heiltä kysyä mitä selainta ovat käyttäneet. En ole vastausta saanut, eli nyt yritän saada sitä sinulta :) Isännän työkoneella on Explorer, jossa on tämä ongelma, itsellä käytössä Firefox ja Safari, joissa ongelmaa ei esiinny. Eikä kuulema Google Chromessakaan. Itse en saa Exploreria asennettua, koska sitä ei tehdä enää Macille.

   Auttaisi siis hirmuisesti sekä minua että muita lukijoita, jos saisin vastauksen tähän selain kysymykseen, kiitos!

   Jos sinulla on Explorer, laita koneellesi muutenkin parempi Firefox niin alkaa postit näkymään :)

   Poista
 7. Heips, tässä porukoiden koneella on tosiaan explorer. Omalla koneella on firefox, joten jahka huomenna menen kotiin, niin tulen omalla koneellani katsomaan mahtaako postaukset sitten näkyä ja raportoida miten käy... Levollista sunnuntaita!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***