maanantai 22. lokakuuta 2012

Yhteistä hyvää ja huurteista kauneutta

Meillä oli perjantai-iltana Riuttala-Mustajoen kyläyhdistyksen elvyttämiskokous. Itse emme olleet koollekutsujina, mutta kun kysely toiminnan aloittamisesta tuli postilaatikkoon, tarjosimme olohuonettamme isompien kokouksien pitopaikaksi ja sen vuoksi aloituskokous oli täällä.
Paikalle tuli kolmisenkymmentä kylätoiminnasta innostunutta kyläläistä ja päätimme siis aloittaa toiminnan uudestaan, mikä on mahtava juttu! Minut valittiin toimikuntaan ja rahastonhoitajaksi, olen oikein otettu tästä luottamuksen osoituksesta. En ole ikinä ollut mukana minkäänlaisessa yhdistystoiminnassa, enkä edes käynyt koskaan taloyhtiön kokouksessa, joten olen ihan ummikko näissä jutuissa. Mutta innostunut ummikko kylläkin :) Jännää nähdä mitä toimintaa saamme aikaiseksi kylälle.

Alla kuvakollaasi tältä aamulta, pakkasta oli kolme astetta ja täysin pilvetön taivas. Viimeksi mainittu on ollut niin harvinaista herkkua, että fiilis oli heti aamusti korkealla ja kuinka kuura kaunistaakin kaiken... Jopa mutaiset hevostarhat!
Pihaan tulee paljon valoa elokuun lopussa harvennetun metsän ansiosta. Metsässä on vielä niin paljon maansiirtotöitä, etten ole Virallista ennen-jälkeen raporttia siitä tehnyt.
Raportin jäädessä ensi kesälle, laitan kuvan, josta näette miltä pihassa nyt näyttää. Kaadetun metsän pohja on aivan kamala ryteikkö, joka tässä kuvassa ei näy, koska jää pihaa alemmaksi. Tarvitsemme siis miehen ja kaivinkoneen tekemään siitä nätimmän, kannot ja kivet eivät enää meidän käsivoimilla nouse. Teille lukijoille uusi kohde lienee vanha sauna, joka näkyy nyt pihaan. Sauna on käyttökelvoton, mutta perusrakenteiltaan melko ok. Siitä tulee vielä jotain kivaa joskus :)
Rapsakan syksyistä viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kärpsäinenkin päässyt seinälle:)

  H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se pääsi heti silloin kesällä piharakennuksen seinää koristamaan, viihtynee siinä myös talven yli :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia - ja onhan toi teidän pirtti/olohuone/sali aivan mahtavan näköinen!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***