perjantai 2. marraskuuta 2012

Fiilispohjalta: eteinen

Tämä viikko on mennyt ihan toisin kuin kuvittelin; aloin nimittäin remontoimaan eteistä joutessani, ihan tuosta noin vaan! Ensin minun piti rempata yksi pieni nurkka, sitten päätin tehdä koko pitkän seinän ja nyt päätimme repiä myös linoleumilevyt pois lattiasta viikonlopun aikana. Oikeastihan meidän pitäisi puurtaa keittiötä, mutta mennään fiilispohjalta ja fiilis sanoo eteinen :)

Tässä teille pieni maistiainen tulevasta, ensi viikolla vanha kunnon ennen-jälkeen raportti. Ahkeraa viikonloppua meille ja kaikkea kivaa teille!

12 kommenttia:

 1. Sieltähän tulee esiin hienoa tiilimuuria!

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää, vanha punatiili on kaunista pintaa.

  VastaaPoista
 3. Liityn tiilipinnan ihailijaksi. En ole kovin innostunut isoista paljaista hirsipinnoista, mutta tuo tiili on pikanttia, kun se on oikeasti vanhaa ja sitä ei ole liikaa!

  Jännityksellä odotan.

  Anu

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana seinä paljastuu alta !

  VastaaPoista
 5. Siellä meneekin sitten viikonloppu rempatessa...ja fiiliksen mukaanhan sitä on hommia huhkittava:)tiiliseinä jää varmalla näkyviin,vai mitä????

  VastaaPoista
 6. Hei, löysin mielenkiintoiseen blogiisi - meillä vähän vastaava mutta vielä alussa oleva projekti käsillä. Nyt on suunnittelu kuumimmillaan : )

  Kysyisinkin, mikä maali teillä on tuon hirren päällä? Itse olin ajatellut, että maalaamme hirsiseinät valkoisiksi, mutt tuo kuultava/vaaleanharmaa näyttää myös tosi hyvältä!

  Mukavaa remonttia toivottaa Pilvi Villa Idurista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maali on Uulan valkoista kalustemaalia, ostimme sitä kesällä ison pöntön ja totesimme aivan liian läpikuultavaksi kalusteisiin, pitäisi maalata neljä kerrosta. Mutta tuohon hirsiseinään kävi oikein hienosti, pinta kuultaa läpi ja maali on mattapintainen.

   Poista
 7. Jännityksellä odottelen ennen-jälkeen kuvia!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihastuttava tuo vanha savitiiliseinä..Sopii niin hyvin tuon vanhan hirren kanssa..Odottelen innolla mikä on lopputulos :)

  VastaaPoista
 9. Jaahah, juttu mutkistui hieman, eli ennen-jälkeen juttua ei taidakaan tulla vielä ensi viikolla :(

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***