sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Jos se ois helppoo...

...tämä olisi mahtava ennen-jälkeen raportti upeasta eteisestämme. Mutta kun se ei ole, lattia tarjosi sellaisen yllätyksen, että pieni pikaremontti venähtää vähän isommaksi.
80-luvun putkiremontissa oli tuhottu neljännes muuten hyvin säilyneestä lautalattiasta ja tarvitsemme nyt putkimiehen apua putkien katkomisessa, että saamme paikattua lattian. Mutta ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin: eteinen on ollut tosi kylmä tila ja nyt alkoi selvitä miksi. Näiden putkisäätöjen kohdalta puuttuu tosi paljon eristettä ja lisäksi lattian ja seinän välistä fuskaa myös. Nyt saamme ainakin vähän parannettua tilannetta.
Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Seinät ovat nyt valmiina ulkoseinää lukuun ottamatta, sen vuoro on ensi keväänä. Ja voin kertoa että eteisessä näyttää tuosta lattiakatastrofista huolimatta miljoona kertaa hienommalta kuin ennen. Pitäkää peukkuja, että saadaan putkimies paikalle ja se loppuraportti tänne blogiin pian!

9 kommenttia:

 1. Eikä! Uskomatonta, mitä kaikkea 80-luku on saanut aikaan! Mut aivan mahtavia seinälöytöjä olette kyllä tehneet. Mukava uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tuttu fiilis, meiltä oli viety koko lankkulattia käytävältä jossakin vaiheessa. Toivottavasti putkimies tulee nopsaan ja saatte upeaa uudistusta eteenpäin :)

  VastaaPoista
 3. Paljon peukkuja putkimiehen kiinniottamiselle. Se on täällä Lavian puskissa aika hankala homma ;) Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sellainen monitoimimies, joka on on päässyt hyvin paikalle, mut nyt ei vastaa puhelimeen.. tietenkään!

   Poista
 4. Symppaan kyllä ihan täysiä. Mulla noi "Ai täällä on tehty tälleen" -ylläriviritelmät tulee jo korvista. Mutta kyllä se siitä korjaantuu ja helpottaa, kun on taas yksi kohta vähemmän listalla :)

  Meillähän oli kans ainoa puulattianpätkä, mikä löytyi kaikkien levyjen alta, muotoiltu kirveellä yhden oven edestä, kun oli pitänyt saada lastulevy mahtumaan seinän ja lattian rakoon.. eikä pontteja oltu vaivauduttu naputtelemaan yhteen, vaan jätetty erilleen ja sitten kitattu ne päälle sentin levyiset raot ja sittenhän siitä ei enää ollut lattiaksi, joten oli levytetty ja laitettu linoleumia päälle :D Välillä en tajua sitä logiikkaa, mut kai siihen on joku hyvä syy ollut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kirveellä muotoiltuja kohtia löytyy meidänkin talosta lattioista ja seinistä ihan tarpeeksi. Pitää olla kuitenkin tyytyväinen, miten pienellä ollaan näistä lattioista selvitty, monta monta neliöö kaivettu esille suht vähällä vaivalla!

   Poista
 5. OU NOU !!! Noi on niitä yllätyksiä joita voisi välttää jos vain mahdollista olisi..
  Mutta toivottavasti kaikki menee ns. putkeen ...

  VastaaPoista
 6. Kiitos myötäelämisestä teille kaikille, kyllä tämä tästä!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***