maanantai 22. huhtikuuta 2013

Astiakaappi


Keittiö edistyy, mutta ”Vapuksi käyttövalmista” aikaraja tulee vastaan vähän liian pian... Voipi olla, että meillä on vappuna sellainen esittelykeittiö, jossa voi käyttää vain liettä jatkojohdon varassa, hieman epäilen ehtiikö sähköt ja putket valmiiksi siihen mennessä. Meidän ammattimies tulee kyllä paikalle hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, mutta meidän valmistelevat työt takkuavat muiden menojen vuoksi.
No oli miten oli, ollaan keittiöstä edelleenkin hyvin innoissamme. Lattia on valmis ja seinätkin lukuun ottamatta olohuoneeseen tulevaa aukkoa, jonka moottorisahailemme ensi viikonloppuna.
Saatiin eilen astiakaappi paikoilleen, tuohon alapuolelle tulee tiskipöytä. Meidän piti maalata tuon kaapin runko valkoiseksi ja ovet petroolin sinisellä, mutta tulimme toisiin aatoksiin, tuo alkuperäinen lakattu koivupinta on vaan kovin kaunis.
Maalaamme kaikki alakaapit petrooli-valkoiseksi, niiden aihioissa ei ole mitään hienoja pintoja. Toivottavasti lopputulos ei ole liian sekava, sopivasti sekava saa olla!
Kaapin väri käy hienosti tapetin sävyihin.
En malttanut olla tuomatta kippoja nykyisestä keittiöstä tuohon hyllylle, oi että miten pitkään olen näitä hetkiä odottanut... Pääsin viime viikolla somistamisen makuun kun täällä oli eräät mainoskuvaukset, kerron siitä lisää kun tuotteet ovat kaupoissa. Keittiöön jäi kuvauskeikalta jo ruokapöytäkin, ei sitä viitsi siirtää takaisin vanhaan keittiöön enää. Ja onpahan sitten vähemmän muutettavaa kun pikkuhiljaa siirtelee kamoja uuteen ;)

16 kommenttia:

 1. Ihana astiakaappi ja tuo väri ob varmasti parempi kuin valkoinen, ja sointuu tapettiinkin tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten mietitytti tuo hirsiseinän kanssa yhteen sopiminen, mutta ihan sopusoinnussa ne näyttävät olevan!

   Poista
 2. Ihania astioita tosiaan! Ja tuo tapetti on valloittava, olen sitä aiemminkin ihaillut blogissasi. Tsemppiä remonttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä pieni loppurutistus keittiössä, sen jälkeen siirrytäänkin ulkohommiin!

   Poista
 3. Niin ihana kaappi! Mäkään en maalaisi! Kateus!

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostettiin se huuto.netistä toissa syksynä, hetken sai tämäkin odotella varastossa niinkuin muutkin keittiöön tulevat kamat :)

   Poista
  2. Mäkään en pääsääntoisesti ole kovinkaan innoissani mistään puunvärisestä, mutta toi kaappi on niin kaunis, ettei siihen voi koskea. Mä olen käynyt täällä varmaan puolisen tusinaa kertaa ihailemassa sitä!

   a

   Poista
 4. En ole koskaan ennen nähnyt tuonmallista kaappia ilman maalipintaa. Sopii kyllä tosi hyvin tapetin kanssa yhteen.

  Hauskaa, että sinäkin tuot pikkuesineitä paikoilleen jo liian aikaisin. Tiedän niin hyvin sen malttamattomuuden, kun ei vaan pysty hillitsemään itseään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep... alan seuraavaksi hiomaan kaapin sivuja (toinen puoli jyrsitty oudosti), joten nuo kipot joutuvat siirtymään muualle, mutta uudessa keittiössä ne kyllä pysyvät :)

   Poista
 5. Oon ihan samaa mieltä, ei tarvitse maalia. Kerta on säilynyt näin kauan ilmankin ja on noin siistissä kunnossa. Ihan mielettömän upea.

  ..ei se meidänkään makkari taida ihan vapuksi. Mutta yritän ottaa loppukirin. Lattia tarvitsee vielä yhden kerroksen maalia ja sit pääsisi tapetoimaan. Jos sitten juhannukseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei ollut aikaa maalata sitä heti silloin kuin ostettiin, nyt olis harmittanut! Jotenkin tullut tuo puupinta tärkeäksi muissakin asioissa (muttei KOSKAAN mäntypaneelia seiniin!).

   Tavoitteita on hyvä olla, että ainakin yrittää kovemmin! Jospa se teidän makkari valmistuis ennen Juhannusta kuitenkin, tsemppiä!

   Poista
 6. Ah, kateus tuota kaappia! Älkää vain maalatko sitä, se on ihana just noin ja sopii täydellisesti tapetin kaa. Ihanaa taas kerran!

  VastaaPoista
 7. Kaunis kaappi! Asuin kerran huikean vuoden Pohjanmaalla vanhan puutalon yläkerrassa alivuokralaisena ja siellä oli myös tuollainen astiakaappi talletettu, samanvärisenä. :)

  VastaaPoista
 8. Pitkästä aikaa eksyin teille, ihanasti olette edistyneet <3 Tuo Pipin tapetti on vaan niin nannaa, johonkin kehystän sitä tauluksi joskus! Meillä on viimein kaikissa muissa paitsi olkkarissa tapetit eikä niitä hetkeen vaihdella.. Millaista listaa meinaatte laittaa paneelin päälle? Mä sovittelin hetken tupaamme eri listoja päällekkäin ennenkuin hahmottui valmis, kahden listan kokonaisuus, halusin että siihen saa tauluja ja pikkuesineitä suoraan aseteltua, näppärää! (tosin ei tällä hetkellä kovin esteettistä, lasten pääsiäis-sisälmykset riveissä kauniin perhos-tapettini päällä hih!)

  Kesänodotusterkuin Mörskän Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luehan uusin postaus, eilen ei oikein edennyt :)

   Laitettiin sellainen paikalliselta sahalta löytynyt koristeellinen kulmalista paneelin päälle, näet sitten kun julkistan käyttövalmiin keittiön! Olipas muuten ihana tehdä joku kohta ihan listoja myöden valmiiksi, kyllä siinä viimeistellyssä reunassa silmä lepää.

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***