perjantai 3. toukokuuta 2013

Julisteita


Raaskittiin peittää ainoa ehjä seinä Kiurujen yötä julistetaiteella. Katseltiin tapettiseinää yli vuosi ja nyt tuntui siltä, että voisi siinä jotain muutakin olla.
 
Tauluhyllyn idea oli tietenkin se, ettei tuota seinää tarvitsisi rei’ittää ihan kokonaan, mutta taulusta vain yksi pysyi hyllyllä ilman lisäkiinnitystä. Eli nyt seinä on rei’itetty taatusti niin monesta paikkaa, että taulut pysyvät siinä pitkään :)
Julisteista pidempään mukana pyörineitä ovat 50-luvun Las Vegas, Iso Arska ja Marilyn. Uusia hankintoja ovat Twin Peaks ja Mad Men julisteet society6.comista ja I <3 TV sammyrose.se –kaupasta. Bongasin tuon tv julisteen Kupla blogista ja se kolahti heti. Koska me rakastetaan tv:tä ja ollaan ylpeitä siitä!
Ykkössuosikki on kuitenkin tuo Twin Peaks juliste, jonka hankinnasta haaveilin koko talven. Sarja teki lähtemättömän vaikutuksen jo yläaste-ikäisenä ja kun hankimme dvd-boxin vuosi sitten, iski sarja vielä kovemmin tajuntaan kuin silloin.
Keittiön käyttöönoton deadline oli ja meni... se on kuitenkin enää niiiiin pienestä kiinni, että jos vain putkari/sähkäri pääsee tänne ensi viikolla, niin emmeköhän juhli käyttöönottoa ensi viikonloppuna. Viimeistään sitä seuraavana kuitenkin. Pysykää taajuudella ja aurinkoista viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Kodikasta ja ihanan lämmin värimaailma, kivat taustatarinat tauluilla. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Twin Peaks juliste on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 3. Kivoja julisteita. Niillä saa sellaista oman oloista aikaiseksi. Ja ed. postauken astiakaappi ON IHANA!! Onneksi ette maalanneet sitä. Kaikkea muuta väriä taustalle ,niin hyvä on :)

  VastaaPoista
 4. Hylly tosiaan on erittäin hyvä vaihtoehto seinien rei-ittämiselle, varsinkn tuollaisen kauniin tapettiseinän. Ai että, miten juuri tuo väri Kiurujen yöstä sopii tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa pieleen mennyt asia oli, kun ei luettu tauluhyllyn tarkempia tietoja; niissä luki, ettei pysty laittamaan yli 40cm korkeita tauluja. Kuka näitä lukee? :) Mut sai ainakin kerralla suoraan ja ei tarvinnut ihan niin isoilla nauloilla kiinnittää!

   Poista
 5. Hyvin näkyy tapettikin vielä!

  Minua nauratti tuo I love TV -juliste. Ihanaa. Ettei kaikkien tarvitse sanoa katsovansa teeveestä vain uutisia ja elokuvia, vaikka oikeasti tuijottavat illasta toiseen sinkkulaivoja ja boldiksia ja viidakon tähtösiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) No ei mekään kyllä mitään tositv-huttua katsota, eikä Salkkareita! Mut Emmerdale on ihan suokkari, aiheuttaa usein hämmennystä ja naureskelua kun tämän kerromme. Mut kyllä telkku on paras tapa rentoutua näiden minimaatilan fyysisten töiden jälkeen, näin on!

   Poista
 6. Löysin blogiisi sattumalta, en edes enää tiedä että mitä kautta. Mutta olen täysin ihastunut. Olen tässä tuijotellut teidän eteistä ja olkkaria ja kaikkea ihanaa ja värikästä ja kekseliästä sen sijaan että pitäisi olla pää tyynyssä ja unta pallossa. Ihanan rempseää eikä liian vakavamielistä remppaa ja sisustamista, pitkästä aikaa oikeasti innovatiivistä ja kiinnostavaa. En ollut uskoa silmiäni kun luin miten turkoosi lipasto syntyi, luulin kuvien perusteella että se oli antiikkia! Kiitos ihanista inspiraatioista (harmi vain että ahdas vuokrattu kerrostalo-asunto rajoittaa kaikkien ihanien ideoiden toteuttamista)! Jään seurailemaan mitä seuraavaksi keksitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla! Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi, keittiössä niitä keksintöjä sitten seuraavaksi :)

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***