perjantai 31. toukokuuta 2013

Stailausta


Teimme tämän viikon remppaa epätavallisen reippaaseen tahtiin ja epätavalliseen tapaan ihan listoja myöden valmiiksi. Syynä oli Helsingin Sanomien kuvaukset, jotka olivat tänä aamuna ja meillä on kyllä niin mukava kutina siitä jutusta! Juttu ilmestyy sunnuntaina 9.6.
Olohuoneen ja keittiön väliset aukot ovat nyt näin hienosti viimeistelty. Nuo ovet vasemmalla tulevat sitten liukuoviksi, ei vielä olla ihan tarkkaan päätetty miten.
Tarkimmat huomasivat ehkä peilin tuolla katonlaidassa. Poistimme kaikki rumat sähköjohdot (näkyvät kun rullaat yhden jutun alaspäin, postaus "The Aukko" eka kuva) ja jakorasiaa oli laitettu seinään varsin ronskein kirveenvedoin:
Peili peittää jäljen juuri sopivasti ja on kaverina tuolle kattokruunulle. Lisäksi se on aivan keskellä tuohon aukkoon nähden, täydellisen hyvä sattuma!
Vieläkään ei ole aika Viralliselle keittiö ennen-jälkeen postaukselle, mutta jotain pääsette kurkkimaan siitä Hesarin jutusta. Vielä puuttuu ne sähköt, mutta kyllä tuolla jo aamupalan syö mielellään!
Ennen-jälkeen jutut ovat kuitenkin niin herkullisia, että laitan tähän loppuun kuvan tuosta aukkoseinästä siinä kunnossa kun se oli alunperin:
Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Kyllä sitä kauneutta löytää ku vähän kaivelee. Upean näköistä ! Täytynee muistaa ostaa ens vkonlopun Hesari.

  VastaaPoista
 2. Onnistuitte upeasti.. onnittelut, kivan näköistä on! arja

  VastaaPoista
 3. Huippukivan näköistä ja aivan mahti tuo peili!

  VastaaPoista
 4. Viikonloppu on nyt hengailtu uuden keittiön kanssa ja onhan tämä aivan mahtavaa! Kahvit ja perunat pitää keittää vielä vanhassa keittiössä, eli liettä lukuunottamatta kaikki toimii jatkojohtojen varassa uudessa. Isäntä on vedellyt sähköjä ammattimiestä varten valmiiksi, joten eiköhän tässä pian voida unohtaa vanha keittiö ihan kokonaan :)

  VastaaPoista
 5. Hesarin juttu oli kiva ja tosi onnistuneet kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin oli! Ainoa mikä vähän harmittaa oli kun talosta oli ulkokuva vaan remppapuolelta, tuo etupuoli on aika paljon edustavampi ja ehjempi. Mut onpahan realismii :)

   Poista
 6. Kiva oli se juttu.Ja kunnioitettava projekti teillä. Mullakin on valtava projekti josta oli sattumalta taas HBL:ssä samana päivä juttu. www. vanhantalonkorjaaminen.blogspot.com -
  Eteenee hitaasti kun pitää käydä töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo työt haittaa "harrastamista" aika paljon täälläkin ja hidasta on. Tälle kesälle kyllä kovat tavoitteet tuon ulkolaudoituksen ja -maalauksen suhteen, kuvista hyvin näki miten kesken tuo ensimmäinen korjattu seinä on :)

   Mielenkiintoinen tuo sinun projekti ja kiva miten avuliaita naapureita sieltäkin löytyy! Tsemppiä!

   Poista
 7. Kauniin näköistä! Eksyin Hesarin artikkelin kautta lueskelemaan :) Minkä niminen on tuo keltainen lintutapetti? Olen nähnyt sitä monessa paikassa, mutta nimeä en ole koskaan kuullut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tapetti on Pip Studion Early Bird.

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***