maanantai 3. kesäkuuta 2013

Eteinen osa 2/2


Julkaisenpa nyt eteisprojektimme kakkososan, vaikka lattia ei olekaan vielä tässä päässä valmis. Ykkösosa löytyy täältä *klik*
Tämä kuva on otettu juuri ennen seinän ja lattian purkamista, molemmissa lastulevyt ja lattiassa lisäksi liimattu linoleumi.
Tässä kuvassa lavuaarit ja värimaailmaa parin vuoden takaa... huh.
Ja tältä täällä näyttää nyt. Lavuaarihässäkkä on purettu, mutta paloposti on toiminnassa, toivottavasti sitä ei koskaan tarvitse käyttää!
Maalasin takan ja peräseinän kiiltävallä mustalla, samalla maalilla millä myös toinen pääty ja lattialistat on maalattu. Tosiaan tuolta takan luota puuttuu vielä lattia, siellä on laudat ja levyt vähän sinnepäin ja koko komeus peitetty parilla isolla matolla. Meneehän tuo noinkin vähän aikaa, mutta lähikuvia sieltä päästä saatte odotella jonkin aikaa.
Lattiaa ei pääse tekemään ennen kuin lastulevyt on purettu ikkunaseinältä. Lastulevyjä emme taas voi purkaa ennen kuin vuorilaudat purettu ulkoseinältä ja tarkistettu hirsien kunto, taitaa mennä ensi kesän hommiksi. Pienet pintaremontit on täällä meillä aina hieman monimutkaisempia ;)

9 kommenttia:

 1. Meilläkin on näitä "keittiötä ei voi rempata, ennen kuin eteisen oviaukko on siirretty ja eteisen oviaukkoa ei voi siirtää ennen kuin..". Todella rasittavia hidasteita, olisi kiva jos voisi vaan ottaa sorkkikset ja purkaa.

  Onko tuo punainen ensolevy tallessa? Joku rintsikankorjaaja arvostaisi sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuota tää on!

   Levyt on tallessa ja tulevat opettajanhuoneiston keittiöön, joka meinataan rempata 50's diner tyyliseksi... sitten joskus :)

   Poista
 2. Aivan huikea eteinen...tykkään kypällä...millä maalilla olet tuon uunin ja seinät vetässy...tekis mieli oma takka käsitellä maalilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan tavallisella edullisella remonttimaalilla, ne kestää kuumuutta muistaakseni 100 asteeseen asti.

   Poista
  2. Ainiin, jos sun takka on tiilipintainen, tarvitsee varmaan jonkun primerin alle, muuten maalia menee huimasti!

   Poista
 3. Wau siis ihan mahtava eteinen ja muutos!!

  VastaaPoista
 4. Jotta voi tehdä jotain, täytyy tehdä jotain:) vanhan korjaajan onnea(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuostahan voisi tehdä oikein huoneentaulun, juuri näin :)

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***