sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Tv:stä tuttu


Olen parissa edellisessä tekstissä vihjaillut meillä kuvattavasta tv-jutusta. Varmistin ohjelman tuottajalta, saanko paljastaa mikä on kyseessä ja lupa tuli. Eli osallistumme Avan Suomen kaunein koti ohjelmaan, täältä hieman lisää tietoa *klik*
Kun meille tarjoutui tilaisuus hakea mukaan ohjelmaan, oli ensimmäinen ajatus, että ei millään, täällä on kaikki niin kesken ja miten sitä itsekään osaa telkkarissa esiintyä... no sitten kyselin vähän lisää ja kun selvisi, että kuvaukset voi tehdä elokuussa, haimme mukaan. Nyt sitten tosiaan kuvauspäivä on 6.8 ja meillä on ihan mahoton remppatahti päällä. Viimeinen viikko starttaa huomenna ja kyllä tämä meidän koti saadaan sisältä kuvauskuntoon ja ulkona tavoitteena on kaksi suht siistiä seinää, pakko riittää :)
Jännä nähdä riittääkö rahkeet tuohon finaaliin ja yleisöäänestykseen. Mutta kävi miten kävi, meillä on ainakin meidän mielestä Suomen kaunein koti tämän rempparutistuksen jälkeen :)
Ja ensi talvena ei tehdä muuten mitään remonttia, aiotaan elää sellaista normaalia elämää, se mielessä jaksaa nyt painaa! Tai no yläkerran vessan vois rempata, mut se on niin pikkujuttu, ettei sitä lasketa... Kuuluisat viimeiset sanat ;)

18 kommenttia:

 1. Vautsivau, kiva jäädä oottelemaan ohjelmaa! :) Tuleeko se myös samaan aikaan telkusta ulos? Toivottavasti pääsette finaaliin, niin pääsee äänestämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että se tulee syksyn/talven aikana ulos. Toivotaan :)

   Poista
 2. Olenkin jo odottanut malttamattomana ohjelmaa....ja nyt tuli jo toinen syy, miksi sitä kannattaa odottaa...mahtaakohan tulla vielä lisää..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti jotain tuttuja blogikoteja siellä näkyy, on kyllä jännä nähdä millaisia!

   Poista
 3. en tykkää, että siitäkin kenen koti on kaunein, pitää kilpailla... eikö voisi vain esitellä kivoja, erilaisia koteja :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me otetaan tämä ihan vaan jännänä kokemuksena, ei mitenkään kilpailumielessä. Luulenpa että muillakin osallistujilla sama meininki. Olishan se hienoa tietty voittaa ja saada sisustusrahaa, mutta kyllä se telkkariin pääsykin on hienoa ihan itsessään :)

   Poista
 4. Hei haloo, teillä on Suomen kaunein koti ihan ilman sitä ohjelmaakin! Minä ainakin äänestän Riuttalaa ihan satavarmuudella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Jospa sinne äänestykseen asti päästään!

   Poista
 5. Kuulostaa hauskalta ja ymmärrän remppa ahdistuksen joka tulee lähestyvästä deadlinesta. Tsemppiä teille!

  VastaaPoista
 6. Jei! Miten mahtavaa! Hauskaa kuvauspäivää sinne ja tsemppiä loppurutistukseen! Noin persoonallinen koti löytää paikkansa ohjelmassa ihan varmasti!

  VastaaPoista
 7. Wau! Innolla odotan ohjelmaa, milloinkohan tulee tv:sdtä "ulos"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä yhtään milloin tulee, mutta ihan varmasti kerron heti kun selviää :)

   Poista
 8. Hei,

  Meillä oli edellispäivänä kuvausryhmä mökillämme. Olimme valittuna Suomen kaunein mökki ohjelmaan, mikä tulee ulos vasta ensi keväänä Liviltä. Oli todella mielenkiintoista olla mukana ja näkemässä ihan liki, miten tuollaiset tv ohjelmat tehdään. Koko päivän kuvaukset kesti ja ulos tulee 9 minuuttia!
  Hauska kokemus sinäänsä, vaikkei mitään menestystä tulisikaan.
  Tsemppiä teille kuvauspäivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nimenomaan kokemuksen kannalta ja kaikkea pitää kokeilla :) Lisäksi tulee nyt tehtyä listoja myöden valmiiksi, mikä mahtava tilanne!

   Poista
 9. Mainosta sitten facessa milloin se tulee ulos ja minä päivänä on Riuttala,et saa sen tv: n kapulan napattua urheilulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainostan kyllä täällä heti kun tiedän, fb sivuja blogilla ei ole.

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***