torstai 1. elokuuta 2013

Vaihtokaupat


Kaiken maanisen remontoimisen lomassa tein isännän kanssa vaihtokaupat. Minä olen halunnut tapetoida erään hirsiseinän pätkän olohuoneessa ihan alusta asti ja Sami on halunnut maalata ulko-oven sisäpuolelta valkoisesta mustaksi puolen vuoden ajan. Tällä viikolla planeetat osuivat kohdilleen ja Sami ehdotti ensin seinän tapetoimista ja minä vastaavasti suostuin maalaamaan oven mustaksi.
Muurin ja pylvään oikealta puolelta alkavan tapetin välinen seinä oli aiemmin hirsipinnalla.
Lopputulos on ehdoton win-win tilanne, molemmat paikat ovat paremmat nyt ja näin ollen myös isäntä ja emäntä oikein tyytyväisiä!
Meillä on täällä viime silaus menossa, eli laitellaan katto- ja lattialistoja. Se onkin "mukavan" haastavaa homma pienessä kiireessä ;) 
Listojen laiton jälkeen luvassa kuvapainotteiset jutut olohuoneesta ja eteisestä ja sitten huipentumana vihdoin ja viimein keittiön julkistus! Säästän näitä vähän myöhemmäksi kun nyt tuntuu, että ihmiset on vielä jossain muualla kuin netin ääressä kesän vietossa.
Tulossa siis paljon herkkuja!

11 kommenttia:

 1. Onnistunut muutos, musta ovi toimii ja on kiva vastakohta ekassa kuvasa näkyvälle valkoiselle ovelle mustalla seinällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mennään nyt tämän meille harvinaisen musta-valkoisen teeman kanssa ihan täysillä, saa nähdä mitä muuta tuonne keksii :)

   Poista
 2. Hienot muutokset. Innolla odottelen tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minäkin odottelen, että pääsen postaamaan :)

   Poista
 3. Musta ovi on jotenkin ylevä ja arvokkaan oloinen, mielelläni kävisin mustasta ovesta ulos. Kyllä teillä näyttää jo tosi hyvältä, keittiötä odotan ihan vesi kielellä, niin hienot on olleet suunnitelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvokkuus on ihan totta, sellainen tunne todella tulee. Keittiö tulossa ihan näillä näppäimillä, kunhan saan aurinkoisen illan kuvien ottoa varten!

   Poista
 4. Ihan mahtavalta näyttää. Teillä on muutenkin tyyli mun makuun! :)

  Olen käynyt myös kuolaamassa tuola verkkokaupan puolella ja ajattelinkin heittää haasteen: Hae toki myyjäksi Seinäjoen rytmikorjaamolle Designsunnuntaihin. Tänään on viimeinen hakupäivä. http://sadw.fi/rds_myyjainfo Ihan itsekkäistä syistä tätä ehdotan. Haluaisin nähdä livenä tuotteitasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos vinkistä, täältä ei olisikaan yhtään paha matka tuonne myymään! Pitääpäs kysyä "yhtiökumppanilta" kiinnostusta :)

   Poista
 5. Vitsi että teillä on kaunniin ja kodikkaan näköistä! Etenki eteinen iskee itselle kovin!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***