tiistai 15. lokakuuta 2013

Eniten tykkään tapetoinnista


Laitoin äsken pukeutumishuoneen seinään tapetin, tästä se uusi wow-tila lähtee tulemaan! Huomenna tai ylihuomenna maalaan seinät, siirrellään isännän kanssa kaapit paikoilleen ja sittenhän tämä onkin valmis.
Tässä teille pieni maistiainen tältä illalta. On niin kivaa rempata tällainen pikkukohde, harvinaista herkkua näissä kuutioissa :) Palaamma pian!

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. MissPrintillä on vaikka mitä hienoja!

   Poista
  2. MissPrint? Heti guuglaamaan. Ihastuin tapettiin heti, ja varsinkin siihen, että tuo ei ole vielä tullut vastaan yhdessäkään blogissa!

   Poista
  3. Taisin bongata merkin aikoinaan Hus&hem lehdestä, yli vuosi sitten.

   Poista
 2. Suloinen tapetti ja vielä suloisempi kisuliini! :)

  VastaaPoista
 3. Aina ennenku tapetin saa seinään, on sellainen jännä olo, kun ei sitä lopputulosta millään osaa kuvitella isossa koossa ja valmiina. Mutta heti kun sen ekan vuodan saa seinään, niin on ihan huippufiilis! Tietää, että seinästä on tulossa mahtava! :) Kiva tapettivalinta tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se hetki kun on pari vuotaa seinässä on parasta remontoimisessa!

   Poista
 4. Tosi ihana tapetti! Juuri itse postasin myös seinän muutoksesta, tosin tällä kertaa maalasin vaakalaudoitetun mäntypaneeliseinän raidalliseksi. Jännää puuhaa sekin! Tapetointi on tosin munkin mielestä ykköstä, koska siinä saa niin nopeasti aivan uuden näköistä pintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pääsenkin seuraavaksi maalaamaan valkoisia seiniä (toivottavasti) samalla vihreällä kuin tapetin tausta :)

   Poista
 5. Ooh la laa! Siitähän tuli todella hyvä! Tykkään tapetista. Miekin tahdon taperaata....mies väittää etten ehkä osaisi? Ei kai sitä osaa, jos ei kokeile...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetoiminen on mun mielestä todella helppoa, vaikka meillä ei oo täällä varmaan yhtään suoraa seinää. Ei muuta kuin kokeilemaan!

   Poista
 6. Tapetin kuvio näyttää seinässä jotenkin herkemmältä, kuin aikaisemmin inspiskuvassa, pienet viivat tulevat kauniisti esille. Luulen, että värityksen vuoksi tosta tulee mun lempihuone teillä tai eihän sitä tiedä mitä vielä keksitte. Onko joku väri, jonka väristä seinää et millään kestäisi katsella omassa kodissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio olikin suurempi kuin luulin ja oikein hyvä noin! Ei ehkä ole mitään yksittäistä inhokkiväriä, mutta tietyt värisävyt jäisivät maalaamatta. Esim. perussininen, kylmä violetti ja perusvihreä. Harmaata en oikein laske edes väriksi, ainakin sellainen tasainen harmaa seinä olisi kummallinen valinta minulta :) Kiva kun kysyit!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Ehkä pukeutumistila olisi kuvaavampi, tuo on lähinnä sellainen kummallinen läpikulkutila. Mutta tehdään siitä toimiva ja nätti vaikka väkisin ;)

   Poista
 8. Aivan mahtavan kaunista! Ihana tuo pikakierros, melkein kuin kävisi teillä kylässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että pikakierros toimii juuri niinkuin halusinkin :)

   Poista
 9. Onko tapetti paperitapettia vai jotain muuta materiaalia? Kysyn siksi, koska olen tapetoinut aiemmin vain muovitapeteilla ja se oli mielettömän helppoa - ja kivaa. Mutta nyt kun pitäisi laittaa paperitapettia, minua hermostuttaa kummasti ja pohdin, että tuo sinun otsikkosi olisi tosi rohkaiseva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on paperitapetti, missä on muovipäällyste (valitettavasti). Oon tapetoinut meidän olohuoneen ja makkarin Tapettitalon paperitapeteilla, enkä koe sitä yhtään sen vaikeammaksi. Ja tosiaan kummassakaan ei varmasti ole yhtään suoraa seinää / nurkkaa. Siitä vaan tapetoimaan!

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***