tiistai 3. joulukuuta 2013

Arvonta!


Aina ei voi voittaa, mutta nyt olisi jollakin teistä siihen mahdollisuus ;)
Ihan mahtavaa, teitä ”virallisia” lukijoita on nyt yli 400! Kiitos ihan joka ikiselle ja tietysti myös niille tuhansille muille, ketkä blogiamme lukevat. Perinteiseen tapaan tasaluvun täyttyessä järjestän tietysti arvonnan.
Arvonnan säännöt: osallistua voi vastaamalla kysymykseen: miten alunperin löysit tänne blogiin? Vastaus kommenttina tähän tekstiin, jos olet anonyymi lukija jätä myös nimimerkkisi.

Arvon yhden voittajan sunnuntaina 15.12.2013 klo 20. Arvonnan voittaja saa valita joko tekemäni kaulakorun, kyltin tai naulakon omalla tekstillään (kaulakoruissa myös eri värejä), jonka sitten toteutan toiveiden mukaan.
Onnea arvontaan!

127 kommenttia:

 1. Muistaakseni Hesarissa olleen jutun perusteella (jonka luin netistä). Ihana blogi, ja ihana teidän tapanne toteuttaa unelmanne! t. Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusimmassa Maalla-lehdessä oli blogivinkki,paras lukemani blogi tähän asti.Iso kiitos! t.vanhaa rakastava

   Poista
 2. Mie löysin tämän sinun ihanan blogin FB:n Rättei, Lumpui & Retroi sivun kautta :)

  VastaaPoista
 3. Naulakko olisi kiva! :) Voi enhän mä muista miten tänne olen löytänyt, varmaan jonkun toisen blogin kautta!??

  pienilintu at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihania palkintoja. :) Olen ollut blogisi lukija jo aika pitkään, enkä meinaa enää muistaa miten tänne löysin. Luultavasti jonkun toisen blogin kautta tai etsimällä vanhojen talojen asukkien blogeja.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat palkinnot! Muistaakseni löysin aikoinani tänne jonkun toisen blogin kautta ja jäin heti koukkuun! ;) Oli muuten eilen ihana katsaus teidän taloonne Suomen kaunein koti -ohjelmassa :)

  VastaaPoista
 6. Hui, miten voi muistaa. Todennäköisesti on käynyt niin, että olet kommentoinut minun blogia, olen käynyt katsomassa täällä ja tykästynyt. :)

  VastaaPoista
 7. Toivon ettei toi eka lause ollut erään ohjelman takia, jonka ajattelin tänään katsoa!!! Iiiks.

  Siitä on jo tovi jos toinenkin kun löysin blogisi, enkä yhtään muista mistä. Oletettavasti jonkun toisen blogin kautta. :) Täällä myös pysytään, vaikka kuin yritettäis ajaa pois (toiv.ei). Hihih.

  Vois olla hankalaa päättää palkinto, jos arpaonni suosis. Ne kun on aika makeit.

  hexunblogi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 8. En muista, mutta jonkin toisen blogin kautta kolmisen vuotta
  sitten.

  VastaaPoista
 9. Jokseenkin kaikkiin seuraamiini blogeihin olen löytänyt jonkin toisen blogin kautta. Heillä on listat itse seuraamistaan blogeista. Näitten välille olen sitten ketjuttanut itselleni omat seuraamissuosikkini (mulla on joku ihan järjettömän epäammattimainen systeemi ; en vain osaa tehdä sitä fiksusti). Siinäpä se mun tapani seurata sunkin kirjoituksiasi.
  Näin etukäteen ajatellen ois kiva voittaa naulakko.

  VastaaPoista
 10. Saattaa olla, että eksyin. Ja onneksi eksyin :) JOS en aivan väärin muista, osasyy saattoi olla myös Hesari.

  VastaaPoista
 11. Onnittelut eilisestä ohjelmasta! ;) Arvaas jankutinko sitä siitä lähtien kun kerroit, että ootte 2.12 ilmestyvässä jaksossa! Ja onneksi muistin sen vielä eilen..! :) Hienosti meni enivei! Muistelen löytäneeni blogisi guuglettelemalla vanhoja kouluja,etsien ideoita tänne omalle työmaalle.

  VastaaPoista
 12. Taisin löytää jonkin muun blogin kautta, lukijana olen ollut aika alusta asti. Tykkäsin taloesittelystänne, minusta voittaja olisi pitänyt olla kokonsa puolesta ihan muussa sarjassa :)

  VastaaPoista
 13. Minä löysin aikanaan tänne jonkun toisen blogin kautta. Ja onneksi löysin, ihana blogi on!

  VastaaPoista
 14. Luin jutun Hesarin nettisivuilta, ja oli pakko tulla katsomaan blogia. Äitini on käynyt Riuttalassa ensimmäiset 1-2 vuotta koulutaipaleestaan, joten tuntuu hauskalta seurata koulun vaiheita.

  VastaaPoista
 15. Oih, tuolle kyltille olisi kyllä paikka valmiina! Muutkin ihania!

  VastaaPoista
 16. Niin, ja jonkin blogin kautta tänne aikanaan tupsahdin!

  VastaaPoista
 17. Sama kuin monella muullakin, jonkun toisen blogin kautta, jo pari vuotta sitten alunperin.

  VastaaPoista
 18. Löysin blogiisi Indiedaysin listan kautta :)
  Terv. Plussaa

  VastaaPoista
 19. Luin Hesarista jutun ja seuraavassa mahdollisessa hetkessä sukkuloin blogiin. Innostuin myös hurjasta muutostanne Helsingistä Laviaan. Lavia on tosi symppis paikka ja teillä ihana koti siellä. Olette rohkeita.
  Nimim. Toinen Sanna Satakunnasta

  VastaaPoista
 20. Löysin jonkun muun blogin kautta ja linkkilistalla olet ollut jo kaaaaauuaan Ihastuin erilaiseen, värikkääseen sisustamistyyliinne ja mustavalkoinen pianonne on u s k o m a t o n! :)

  Tietysti katsoin myös eilisen ohjelman, en ymmärrä Hannan seiskaa!!

  VastaaPoista
 21. Jonkun muun blogin kautta tulin.
  HHH

  VastaaPoista
 22. Taisin myöskin jonkun blogin kautta eksyä tähän blogiin jo aikoja sitten. Lukijaksi jäin :)
  Molluska

  VastaaPoista
 23. Indiedaysin blogiäänestyksen kautta, rakastuin heti!:3

  VastaaPoista
 24. Etsin netistä tietoa oman hevosen hankinnasta ja yksi linkki toi tänne blogiisi. Teidän projekti ja tietenkin hevoset kiinnosti niin suosikkeihin blogisi kopioin ja nyt myöhemmin liittyin lukijaksi kun oman blogin perustin.

  VastaaPoista
 25. Sisustushullujen face-ryhmään oli joku linkannut :)
  Ihana koti, ihanat hepat!

  VastaaPoista
 26. Taisin löytää tänne jonkun toisen blogin kautta..ja kiva että löysin :)

  VastaaPoista
 27. Jonkun toisen blogin kautta ja heti ihastuin.

  VastaaPoista
 28. Muistaakseni löysin tänne Parolan asema blogin kautta, heidän sivupalkistaan teidät bongasin. Aluksi teidän blogi ei avautunut kunnolla pitkiin aikoihin ja sekös harmitti. Mutta nyt toimii hyvin. Eilisestä Suomen kaunein koti ohjelmasta välittyi vielä paremmin kokonaiskuva teidän superihanasta kodista ja mä olisin kyllä antanut arvosanaksi täyden kympin. Te ootte mun idoleita! Jakso on digiboxissa ja katson sitä tästedes varmaan joka päivä, kuten myös luen blogianne. Mutta nyt asiaan: kaulakoru olis kiva voitto.

  VastaaPoista
 29. Ystävän linkkaamana, meillä kun on sama maku :) ps : Siis mulla tuli kyyneleet(!) eilen kun katoin Kauneinta kotia. Teillä on niin kaunista! Tuntuu kuin olisi ollut jo tuttu paikka kun esittely alkoi :) ps : aloitin oman blogin muutama päivä sitten, sinun ja muutaman muun innottamaa.

  VastaaPoista
 30. Nyt ensimmäistä kertaa käymässä, ja hyvältä näyttää. Vieläpä arvontakin käynnissä. Ihania kaulakoruja!!! Bongasin toisen blogin kautta.

  VastaaPoista
 31. En edes muista varmasti, sillä olen lukenut blogiasi varmaan yli vuoden ajan. Olisinko jonkun toisen blogin kautta tänne eksynyt ja ihastunut? :)

  VastaaPoista
 32. En muista kyllä yhtään mitä kautta tänne löysin. Mahdollisesti toisen blogin kautta :)
  Naulakko olisi kiva!

  VastaaPoista
 33. Löysin tänne muistaakseni Handmade by Heini-blogin kautta. Ja onneksi löysinkin! :)
  Tykkään kovasti tekemistäsi kaulakoruista.

  VastaaPoista
 34. Etsin yli vuosi sitten ihan varta vasten blogeja kyläkoulujen ja vanhojen rautatieasemien remointoinneista ja niiden asukkaista. Blogisi on ehdottomasti ollut aina suosikkini, niin suora ja elämänmakuinen!

  VastaaPoista
 35. Selailen seuraamiani blogeja ja niiden kautta tutustuu uusiin blogeihin, kuten eilen sattumalta jonkin blogin kautta löysin tänne. Kaulakoru on kiva!

  VastaaPoista
 36. En muista yhtään, miten tänne päädyin, mutta persoonallisen tyylin vuoksi jäin. Ja kaulakorun tahtoisin!
  Tervetuloa myös blogini arvontaan, tai muuten vain vastavierailulle :)

  VastaaPoista
 37. Toisen blogin suosikeista :) -miksut

  VastaaPoista
 38. Löysin tänne jonkun toisen blogin kautta.

  VastaaPoista
 39. Googlailin remppajuttuja, muistaakseni vanhan lattian maalaamista tms. Suunnilleen samoihin aikoihin aloitettiin remppaprojektia vanhassa talossa, siispä kuulumisia on tullut seurattua aika samassa tahdissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsin tietoa vanhoista kouluista, itsellä vähän samanlainen projekti suunnitteilla...

   Poista
 40. Löysin tänne, kun etsin sisustusvinkkejä tulevaan, uuteen kotiimme. Kiitos inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
 41. Itse veikkaan että joko olen etsinyt remonttikuumeissani blogeja luettavaksi, missä on käsitelty vanhoja kyläkouluja yms. tai sitten jonkun toisen blogin kautta :) Mutta alusta saakka mukana oltu, vaikka ei ihan lukijat-namiskan takana :)

  VastaaPoista
 42. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. Siis löysin tänne fb-linkistä :)

  VastaaPoista
 44. Löysin tänne poppelina-blogin kautta. Katja

  VastaaPoista
 45. Löysin tänne Susannan Työhuoneen blogin kautta. Haaveissa on päästä asumaan joskus vanhaan puutaloon, siksi olen niin viehtynyt tähän blogiin, tällä hetkellä yritän vain tuoda sitä vanhaa tunnelmaa tähän kolmekymppiseen tiilitaloon, pikku hiljaa :)
  -Sari Noormarkusta

  VastaaPoista
 46. Löysin tänne Indiedaysin sivujen kautta :)

  VastaaPoista
 47. Jostain toisen blogin kautta, huomasin kun jotain remppajuttua oli, olisko ollut eteinen? Vanha kansakoulu on sydäntä lähellä :)) Tosi hienoa oli nähdä kotinne teeveessä, livenä.

  VastaaPoista
 48. Joinakin iltoina vietän koneen äärellä blogimaratonia eli vierailen ja selailen blogeja blogien perään. Jotakin kautta eksyinkin myös Riuttalaan ja oih mitä ihanaa täältä löytyikään! Iloitsin myös kun ihana kotinne pääsi myös telkkariin asti. Terv puutalohullu Savosta

  VastaaPoista
 49. En edes muista enään mitä kautta löysin tieni tänne :)

  VastaaPoista
 50. Siihen liittyi jotenkin se Susannan kaivopostaus. Vai mitä ihmettä! Liittyikö siihen hevosia? Intuitio? Johdatus? Ennenkaikkea, mistä olisin jäänyt paitsi, jos en olisi löytänyt.

  VastaaPoista
 51. Selailin jotakin muuta blogia ja sieltä sivusta lukuluettelosta bongasin Riuttalan. Nimi jäi mieleen ja olen joskus palannut. Nyt taidankin lisätä lukijamäärää kohti seuraavaa tasalukua, niin tulee seurattua aktiivisemmin :)

  VastaaPoista
 52. talostakoti blogin kautta tänne olen löytänyt.
  arvontaonnea kyltin puolesta.

  VastaaPoista
 53. En millään muista kun tuntuu että olisin käynyt täällä aina ja aina.... varmaankin jonkin muun blogin sivupalkista; sillälailla tulee tehtyä uusia ihania blogilöytöjä.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 54. Muistelisin että Susannan(työhuoneen) blogin kautta olen tänne päätynyt ihastelemaan :)

  VastaaPoista
 55. Mää muistelisin, että puolvahingosa.. Josain blogisa törmäsin nimeen Riuttala ja se toi mieleen Lavian ja koska Lavia nyt muuten on tärkee paikka ni piti kattoo että mikäs se tämmönen sivu on. :)

  VastaaPoista
 56. En enää muista, miten löysin tänne. Todennäköisesti jonkun toisen blogin kautta ja onneksi löysin, sillä blogisi kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Tykkään ihan hirmuisesti teidän sisustustyylistä!
  Ps. En ole vielä ehtinyt katsoa maanantaista ohjelmaa, sillä minulla kun ei ole sitä telkkaria. Mutta onnneksi näen sen vielä katsomosta. Ihana nähdä elävää kuvaa kodistanne. Teidän koti on ainoa syy, miksi seuraan edes sarjaa. :)

  VastaaPoista
 57. Tieni blogiisi kulki toisen blogin kautta, ihana maalaisidylli ja vanha kansakoulu, elämäntavan muutos ja ideointi miellyttävät ajatusmaailmaani, ihanaa joulunalusaikaa - lunta saisi tulla niin aika olisi täydellinen, HeidiS

  VastaaPoista
 58. Indiedaysin sisustusblogien kautta.

  VastaaPoista
 59. Oon vasta pari kertaa täällä käynyt, mutta pitkäaikaisen lukijan vinkkauksesta eksyin lueskelemaan. :)

  VastaaPoista
 60. Googletin jotakin vanhan talon remppajuttua reilu vuosi sitten kun hankimme huvilavillamarian. Kiva blogi.

  VastaaPoista
 61. Eksyin tänne jonkun blogin kautta, mutten enää muista minkä. -p-

  VastaaPoista
 62. Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta, en muista minkä. Ihana nähdä teitä telkkarissa, ihana koti ja asukkaat!

  VastaaPoista
 63. Taisin löytää tieni tänne blogilistalta. :)

  VastaaPoista
 64. Blogin kautta seuraavaaan blogiin, sieltä sit seuraavaa jne. Eli jonkun seuraamani blogin suosikkilistoilta! :)

  VastaaPoista
 65. Ensimmäistä kertaa täällä! Näin ohjelman Suomen kaunein koti ja siinä jo ihailin teidän kotia. Nyt mukaisin Maalla-lehteä ja sieltä löytyi tämä nettiosoite. Nyt alan sitten seuraamaan blogianne! Terv. Helena

  VastaaPoista
 66. Löysin bloginne siten, että mieheni on 'vanha Lavia' ja käynyt Riuttalan koulua. Olette tehneet siellä tosi hienoa työtä! Terveisin Minna

  VastaaPoista
 67. Ei mitään muistikuvaa mistä,mutta onneksi löysin <3

  VastaaPoista
 68. Melko varmasti jonkun toisen blogin kautta oon tänne löytänyt, siitä on jo aikaa :)

  VastaaPoista
 69. Minä luulen löytäneeni tänne Susannan (Työhuone) blogin kautta, Muistan kuitenkin, että olisin löytänyt tänne ekan kerran semmoisen blogin kautta, missä alettiin alkaa kertoa 70-luvun kerrostaloasunnon remppaaamisesta, mutta se blogi suljettiin yleiseltä luvulta, en muista millään sen nimeä. Joka tapauksessa seilaan tämän blogin ja Susannan blogin blogilistoilla ees taas paljonkin, joten se on se reitti, jolla yleensä tänne paukahdan. :)

  Hello-koru on aivan hurmaava, kävin katsomassa myymälästä, että ketjukin on kunnon pituinen, eikä mikään 40 cm nysä.

  terkuin turkulainen lukijasi
  paula piste ihalainen ät gmail piste com

  VastaaPoista
 70. Löysin tänne toisen blogin kautta, oiskohan ollut parolanasema blogin kautta.
  leevaha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 71. Löysin blogiisi toisen blogin kautta, valitettavasti en enää edes muista kenen, mutta heti jäin koukkuun! - Heli

  VastaaPoista
 72. Löysin tämän jonkin toisen blogin kautta, Jenni.

  VastaaPoista
 73. Löysin blogisi toisen blogin kautta jo jonkin aikaa sitten ja onpa se toinen blogi jo unohtunut kokonaan. Suomen Kaunein Koti - ohjelmassa olitte symppiksiä ja työhuoneenne oli inspiroiva, jossa varmasti on mukava työskennellä. Tsemppiä kaikkeen tekemiseen ja toivottavasti jaksat jatkossakin ilahduttaa meitä lukijoita mielenkiintoisilla postauksilla. Voi kun itsekin joskun omistaisin vanhan koulun, siitä haaveillessa on mukavaa lukea teidän projekteista!

  VastaaPoista
 74. Löysin tänne toisen blogin kautta. Minua kiehtoo hirveästi vanhat rakennukset ja niiden kunnostus ja onhan se mielenkiintoista seurata toisten urakkaa :) Kiva kun järkkäsit arvonnan, mukana ollaan!

  VastaaPoista
 75. löysin jotain kautta blogiisi kun guuglailin myytäviä vanhoja kyläkouluja. omaa ei ole vielä löytynyt, mutta onnekseni olen päässyt käymään teillä tutustumassa :) aivan ihana koti teillä! jos arpaonni suosii niin palkinnon voi laittaa isännän mukana kouluun :)

  VastaaPoista
 76. En kyllä yhtään muista miten tänne löysin. Olen ollut jo niin kauan sun blogin lukijana. Todennäköisesti jonkun muun blogin kautta. Mutta hyvä löytö oli :) Vitsit, mulla on mennyt ihan ohi, että olette olleet telkkarissa..

  VastaaPoista
 77. Jonkin toisen blogin kautta eksyin tänne. :) Ja hyvä että eksyin. ♥

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Taisi olla niin, että löysin tänne Jovelan Johannan blogin kautta.

  VastaaPoista
 79. Googlettelun tuloksena tänne päädyin.Eli sattumalta,mutta taustapiruna hääräillyt ^_^

  VastaaPoista
 80. Sallyn blogista bompsahdin tällä kertaa :))))
  bikkenpilttuu@gmail.com
  blogissani muuten joulukalenteria :))

  VastaaPoista
 81. Jonkin toisen blogin "seurattuja blogeja" -listan kautta. - Heidi

  VastaaPoista
 82. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 83. Alunperin taisin eksyä sivuille googlaamalla kiurujen yö tapeteista kuvia, kun harkitsin omaan keittiööni sitä. Sieltähän se avautui, teidän ihku ihana tapetti punaisena! Olin jo unohtanut sivun, kunnes hiljattain googlasin ihania keittiöitä,josta pääsin jälleen keittiöönne;) Niin ihana koti! - Ja itselläni koristaa keittiötä kiurujen yö - keltaisena!

  VastaaPoista
 84. Googlettelin sisustusjuttuja ja päädyin tänne :) Ja erään tv ohjelman myötä taas palasin!

  VastaaPoista
 85. Mukana! Ja kuten ehkä tiedätkin jo löysin tänne sun luo Suomen Kaunein Koti ohjelman ansiosta ja onneksi löysin <3

  VastaaPoista
 86. Minä päädyin tänne Susannan työhuoneen kautta! Muistaakseni meni varmaankin niin, että olit kommentoinut jotain ja klikkasin sitten profiiliisi, josta päädyin blogiisi. Samalla tavoin olen tainnut löytää monta muutakin kivaa blogia :) Ja onpas kiva arvonta! Tuollainen tekemäsi tervetuloa-kyltti ois ihana meille :)

  VastaaPoista
 87. Ehkäpä pikkulinnut livertelivät, jos oikein muistan.... Aikalailla blogin alkutaipaleelta olen jo tainnut koukkuun jäädä? Ihanaa oli nähdä ikioma kotinne telkkarissakin, just katselin nauhoituksen uudelleen. TV :)

  VastaaPoista
 88. En enää edes muista, olen sen verran kauan jo blogiasi lukenut :-) Todennäköisesti jonkun toisen "vanhan talon kunnostus"-blogin kautta :-)

  VastaaPoista
 89. Ai juu, piti osallistuakin, minä vaan juutuin lukemaan jutun toisensa perän! Nyt löysin jonkun blogin kautta, joku muisti ohjelman jälkeen blogisi nimen! Minä hukkasin joskus aikoinaan, muistin tuon hauskan pianon heti ja tiesin lukeneeni joskus blogiasi :)
  Se taisi vaan olla mun vanhan blogin aikaan ja sinne meni ne tiedot. Joten täällä taas!

  Ps. kainovieno toivomus, ota tuo sanavahvistus pois, se on niiiiiiin turha nykyisin, mutta niiiiiin v-mäinen!
  Mä menen nyt etsimään lukimet että saan selvää :/

  VastaaPoista
 90. Löysin tänne ilokseni etsiessäni jotain Laviaan liittyvää juttua. Saattoi olla Lavian Annan blogin kautta. Maanantaina Kauneinta Kotia katsoessani ajattelin, että miten monta kertaa onkaan tullut noista ovista kuljettua.:)Olen syntynyt Riuttalassa ja käynyt ensimmäiset neljä vuotta koulua tuossa rakennuksessa. -sirpa

  VastaaPoista
 91. Ihan vahingossa googlen kautta tänne eksyin! Esqq@suomi24.fi

  VastaaPoista
 92. Satakunnan Kansan jutun perusteella löysin ja jäin.
  -hemakinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Jonkin toisen blogin kautta löysin teidät, olisiko voinut olla Lavian Anna. Sitten olen aina välillä käynyt vilkaisemassa, mitä uutta ja hienoja kuvia on tullut. - Catnip

  VastaaPoista
 94. Muistaakseni löysin blogisi jonkun muun perusteella. Teillä on kyllä ihana persoonallinen koti, tykkään kovasti!

  Veera / veetu89@jippii.fi

  VastaaPoista
 95. Suomen kaunein koti ohjelmassa ihastelin keittiötänne,sisareni (Kirahville kaulahuivi) teillä olevan blogi ja sieltähän niitä ihania kuvia löytyi lisää! Keittiö on suunnitelmissa meilläkin ja samantyylistä olen pohtinut,nyt sain tämän talon isännälle konkreettista näyttöä ajatuksistani!Kiitos!

  VastaaPoista
 96. Susannan työhuoneen kautta!! :)
  Nea M.

  VastaaPoista
 97. Päädyin tänne Kamarin nurkasa blogin kautta, kun siellä mainostettiin arvontaasi. :)

  VastaaPoista
 98. Minä löysin blogin Satakunnan Kansasta ja ihastuin heti. Teillä on tosi kiva koti ja hevoset jos olis vielä reki, vällyt ja aisakello voisít tehdä rekiretkiä.

  Lapsena reessä ollut

  VastaaPoista
 99. Googletin jotain (en nyt kylläkään muista mitä ;) ) ja päädyin blogiin sitä kautta.

  VastaaPoista
 100. Näin blogivinkin uusimmasta Maalla-lehdestä. -Maikki-

  VastaaPoista
 101. Olikohan teistä jossain lehdessä juttuja joskus aikoja sitten? Tai sitten olen päätynyt tänne vahingossa jonkun toisen blogin kautta. Olen seurannut ihanaa blogiasi jo kauan! HanneleH

  VastaaPoista
 102. Etsin googlesta remonttiblogeja ja tämä teidän blogi tuli ensimmäiselle sivulle. Tosi kiva blogi kaikenkaikkiaan! :) - Piia P.

  VastaaPoista
 103. Etsin blogeja vanhoista hirsitaloista ja päädyin lukemaan postausta teidän eteisestänne. :)

  VastaaPoista
 104. Googlettelin varmaan blogeja joissa on kyse vanhan koulun remppaamisesta, ehkä, en vaan muista. Kauan ainakin olen täällä vieraillut.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 105. googletin vanha kansakoulua... nähdäkseni mitä suomen kansankoulutyhjiöistä on sukeutunut...
  maison@luukku.com

  VastaaPoista
 106. Minä löysin tänne muistaakseni jonkun toisen blogin kautta eli katsoessani, mitä blogeja he seuraavat. -Maari maari80 (at) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 107. Muistaakseni olen kahlannut eri sisustusblogeja ja ilahtunut kun on edes yksi värejä reippaasti käyttävä bloggaaja :)
  -Jaanainen-

  VastaaPoista
 108. Muistaakseni tein jonkun kuvahaun, ja tuloksena oli teidän ihana koti. Siitä saakka olen seurannut urakan etenemistä. Kiitos, tätä on ilo lukea! Ja teidän olisi ehdottomasti pitänyt päästä finaaliin.
  -Elina
  elinaterho(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Löysin blogiisi toisen blogin kautta. :)
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 110. Rakastuin sisustukseenne Suomenkauneinkoti ohjelmassa ja googlettelin tänne: ) susrgnda@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkastelin Suomenkauneinkotia googlesta ja tännehän se tupsahti. Olen kiinnostunut kaikenlaisesta vanhasta ja erityisesti tykkään katsella sisustuksia. Googlessa siis haku: riuttala....terveisin: Hilkka
   hilkka.mattila@suomi24.fi

   Poista
 111. Voi, piti oikein miettiä miten, mutten millään muista, niin kauan olen seurannut mutta harvoin kommentoinut! Joskus seurasin blogeja useita päivittäin, nykyisin teidän on yksi ainoista jota ehdin (ja joka kiinnostaa!)
  Moni asia johon samaistun, siksi ehkä fanitan <3
  P.S. Kun toivottavasti voitan niin saanhan kyltin sukunimellämme ;) Joulunodotusterkuin Mörskän emäntä

  VastaaPoista
 112. Voi apua! En muista enää miten tänne päädyin mutta ihan alussa oli teidän remontti silloin. Säännöllisen epäsäännöllisesti luen blogeja mutta tämä on yksi niistä. Aivan ihana!

  Sigrid

  VastaaPoista
 113. Luin joskus kuukausia, jopa vuosi sitten (?) jutun jostain lehdestä teidän projektista ja googlasin blogin ja jäin koukkuun :)

  VastaaPoista
 114. Eksyin alkuun jostain keskustelufoorumilta, jossa arvosteltiin Suomen Kaunein Koti - ohjelman lukaaleja. ;) Ihastuin blogiin!

  piija.vayrynen@wippies.fi

  VastaaPoista
 115. Nyt en ole ihan satavarma, mutta epäilen, että klikkasin jonkin muun blogin sivupalkista löytämääni linkkiä. Ihastuin ikihyviksi teidän persoonalliseen tyyliinne! :)

  VastaaPoista
 116. löysin googlaamalla sanan arvonta..
  Hannu Hanhi
  tapahola@luukku.com

  VastaaPoista
 117. Löysin tänne jonkun toisen blogin kautta. Olisikohan ollut Siltakulma...
  Ihana, suorastaan hurmaava blogi on sinulla :)

  VastaaPoista
 118. Indiedaysin sisustusblogilistalta bongasin tutun koulun nimen.

  VastaaPoista
 119. Tänne löysin Östermyran aurinko -blogista, ja sitten huomasinkin että tämä talohan on jo tv:stä tuttu :) Jäin kerralla lukijaksi.

  VastaaPoista
 120. Äitini naapuristanne kertoi blogista ja kehotti tutustumaan. :)

  VastaaPoista
 121. Mukana kylttiä havittelemassa:)
  Löysin tänne arvonta-linkin kautta-mahtava tapa löytää uusia ihania blogeja:)

  VastaaPoista
 122. toisen blogin kautta :) emmi.saali@luukku.com / empsis

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***