sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kurnau! Voittaja on...


...satunnaisnumero generaattorin arpoma kommentti numero 13, eli Katja Päivänpesästä! Onnea! Laitan voittajalle sähköpostia tulemaan!
Käsityöläisellä on pitänyt kovin kiirettä viime aikoina joulumyyjäisten ja tilaustöiden merkeissä ja opiskellakin on pitänyt. Nyt joulupukin apulaisen paja on kiinni ja pääsen jatkamaan ensi viikolla yläkerrassa olevia paria pikkuremonttia sekä koristelemaan kotia joulukuntoon, ihanaa! Luvassa siis ainakin joulujuttuja ja toivottavasti myös remonttikuulumisia, kuulemisiin!
ps. Susannan työhuoneen ja Nousevan Myrskyn avulla tajusin, että minunkin blogini yläreunassa oli kamala iso mainosbanneri, itse en sitä nähnyt kun minulla on AdBlock selaimessa. Olin siis asiasta autuaan tietämätön ja tänään karmea totuus selvisi! Lähdin lätkimään Indiedaysistä ja poistin bannerin itse, nopean toiminnan naisia kun olen :)

19 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!

  Meitä onkin iso liuta häipynyt Indiestä pienen ajan sisällä...samoin minä poistin itse niin bannerit kuin käyttöoikeudet kun olivat himpun hitaita :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kapina kaupallisuutta vastaan, jee!

   Poista
 2. Onnea arvonnan voittajalle!

  Ja ihan mahtia, että se järkky iso banneri häipyi sinun(kin) blogistasi, ei ne ole kenenkään blogia kaunistaneet ja usein mainoksen tuote voinut olla kovastikin ristiriidassa blogin ulkonäön ja sisällön kanssa

  terkuin turkulainen lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilkaapas kaikki asentaa AdBlock selaimeenne, vältytte kaikelta mainosroskalta! Minä en tosiaan nähnyt bannereita koskaan :)

   Poista
  2. Lisään vielä: Mainokset eivät minua noin yleisesti haittaa, olen tehnyt pitkään markkinoinnissa töitä ja käsitykseni on aika selkeä, että voidakseen tehdä jotain pitää rahoitus saada jostain, noin hyvin yleisluontoisesti ilmaistuna. Tuo ID ei selvästikään ole vastannut kaikkien odotuksiin ja itse ainakin mietin, että sellaisen bulkkimainonnan paikka ei ehkä ole tällaisissa erikoistuneissa (mahdollisesti useampaankin asiaan) blogeissa, kuten tämä sinun blogisi on ja tuosta sivupalkistakin vastaavia löytyy.

   Sen sijaan odottelen mielenkiinnolla sitä heräämistä yritysten parissa, että huomataan blogien potentiaali nimenomaan kohdistettavaan mainontaan. Aikaa menee varmaan sen mieltämiseen, että bloginäkyvyys voi maksaa ihan samoin kuin muu mainonta ja että bloggaajalle kuuluu silloin asiallinen korvaus.

   terkuin turkulainen lukijasi

   Poista
  3. Aivan, ihan samaa mieltä. Jännä tosiaan nähdä miten homma kehittyy, toivottavasti meitä ID:stä lähteneitä oli sen verran, että miettivät sielläkin hommaa uusiksi. Itse kerroin syyn sieltä lähtemiseen, toivottavasti kaikki muutkin lähtijät kertoivat!

   Poista
 3. Kyllä, noi oli syyt miksi en aikoinani lähtenyt mukaan kun pyydettiin ID inspirationiin. Piti olla pieni palkki sivun yllä ja joku sivussa...yllättävän monella näkyykin sit se iso banneri ylhäällä aina silloin tällöin :( Jos niin mainostaa pitäs saada kyllä siitä oikea korvaus eikä vain näkyvyyttä ja muutamaa uutta lukijaa. Terkkuja ihanan koulun ihanalle emännälle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei niitä lukijoitakaan nyt niin hirveästi tullut kuin alkuun ajattelin, telkkuohjelman myötä tuli eniten. Kiitos ja terkut takas :)

   Poista
 4. Ihanaa, ja iso kiitos arvonnasta. Laitan viestiä.
  Olen ollut muutaman päivän blogipimennossa sähkökatkon ja reissun takia. Onko nyt pinnalla joku isompikin Indiedayskohu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vaan vielä :) Ainakin sellainen pieni, mutta pippurinen kapina on nyt menossa ;)

   Poista
 5. Onnea voittajalle! Oisko se tuo Adblock mullakin, kun en oo nähnyt mainoksia haitaksi asti :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan on, se on hyvä ohjelma! Ja ilmainen!

   Poista
 6. Jes, minua on ihan semisti ärsyttänyt se banneri ;) parempi näin! Tessa

  VastaaPoista
 7. Voi mikä suloisuus siellä kurkkiikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on meille kesällä tullut lahjakissa, tuli pihaan ja sanoi, että mä jään nyt tänne <3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Tikru on kissapoika, mikäs onnettaren maskuliini muoto olisikaan? :)

   Poista
 9. Mulla ei ole moisesta bannerista mitään käsitystä koska luen tätä suoraan blogspotista adblockerin kera, niin en tiedä että mikä moiset roskat on suodattanut pois. :D
  Mutta Indiedaysilla vaikuttaa olevan muutakin ongelmaa nykyään, näkyy mainoksia ja blogilinkkejä jne joita ei ilmeisesti pitäisi edes sivuilla näkyä, missä lie vika...

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***