perjantai 20. joulukuuta 2013

Suomi Radio


Kyllä me ollaan hyvä tiimi tuon isännän kanssa! Tehtiin yhteisvoimin kuoret keittiön radioon ja vaikka itse sanonkin, niin tulihan hienot!
Keittiön pikkuradio on varsin hyvä kapistus, varmaan kymmenen vuotta vanha, mutta ei kovin kaunis tuohon paraatipaikalle. Ostettiin keväällä Clas Ohlssonilta sellainen Robert's radion kopio ja kylläpä on huono radio! Pidettiin sitä sitten vaan koristeena tuon radion edessä, mutta meni 49 euroa niin hukkaan.
Pitäisi aina ensin miettiä, voiko tehdä itse. Onneksi tuleekin mietittyä yhä useammin ja onhan se kiva kun on itse tehtyä. Isäntä sahaili kuoret, minä lakkasin, kirjoitin tekstin ja laitoin pitsin kaiuttimen aukkoon. Idean sain huuto.netissä myynnissä olleista 50-luvun koulun kaiuttimista.
Kyllä passaa Jouluradiota kuunnella tästä meidän "uudesta" Suomi Radiosta. Mukavaa Joulun valmisteluviikonloppua kaikille, palaan vielä ennen aattoa taajuksille tunnelmakuvien kera!

14 kommenttia:

 1. No, kyllä tuo Glasun radiot voittaa mennen tullen....:)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno, luulin ensin että se on oikeasti vanha! Meillekin sopisi tuollainen, jostain romuradiosta voisi irroittaa oikean vanhan merkin koristeeksi... Mulla ei nimittäin ole tarpeeksi nätti käsiala, että saisin sellaisen piirrettyä. Voisinkin tuunata meidän mukavanhan gigantinihmeen, täytyy laittaa asia hautumaan :)

  VastaaPoista
 3. Voihan söpöys! Onko se ruma radio siellä sisällä ihan sellaisenaan? Telkkaroillekin pitäisi askarrella tuollaiset kuoret.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo radio on siellä sisällä ja kotelo on päältä auki, niin saa laitettua virran ja vaihdeltua kanavia päällisen napeista. Telkkarin kuoret, tosiaan! Tosin meillä on aika iso telkkari, mut pienempiin hyvä idea :)

   Poista
 4. Aivan älyttömän hieno lopputulos ja miten mahtava idea!! Tykkääntykkääntykkään! :) Kivoja viikonloppuja sinne!

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs! Ja makee DIY-projekti :)

  VastaaPoista
 6. Ihan älyn hiano!

  Meillä on korjautettavana iso vanha putkiradio. Korjaaja soitti, että sieltä on otettu kaiuttimetkin pois. Miehen pikkuveli oli ollut joskus asialla, musamiähiä:) Kaiuttimen laitto, yhden putken vaihto, johdon vaihto sellaiseen, mikä käy nykyisiin pistorasioihin ja sitten sen jonkun valon, mikä näyttää kun asema on kohdallaan, vaihto = n. 120 euroa yhteensä. Ei paha minun mielestäni. En nimittäin ollenkaan vertaa nykyradioiden hintoihin. Asia on niin eri. Tämä on vanhan arvostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mekin kaikkein mieluiten oltais haluttu ihan oikea vanha radio, tää olis sellainen köyhän miehen versio :)

   Poista
 7. Onpa hieno, minäkin luulin aluksi radiota oikeesti vanhaksi. Kyllä teillä hienoja ideoita syntyy.

  VastaaPoista
 8. Voi jestas miten mahtava idea ja toteutus! Upee!

  VastaaPoista
 9. Upea!!! Ei voi mitään muuta sanoa;)

  VastaaPoista
 10. Onpa hieno! Meillä on muuten samanlainen radio (siis alkuperäisenä harmaana) keittiössä...

  VastaaPoista
 11. Moikka!

  Katsoin sen Suomen kaunein koti jakson mikä oli teiltä, mietin hetken ja tajusin, että hei täähän on blogista jota olen jo pitkään lueskellut! en vaan näköjään kirjautuneena, mutta korjataanpa se :)

  Hieno radio!

  VastaaPoista
 12. Mahtava idea :) Mukavan kuuloista ja oloista joulua!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***