keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Oma 50's soppi


Eteisen uudet tuulet puhaltavat jo niin lujaa pääni sisällä, että alan pikkuhiljaa tekemään sinne muutoksia (siis eteiseen). Siellähän ovat olleet 50-luvun peili, valaisin ja senkki, jotka eivät uuteen eteiseen enää käy. Aloin iltapäivällä pähkäilemään etenkin peilin kohtaloa ja hoksasin, että sehän sopii minun pukeutumistilaan.
Peilin mukana muuttivat eteisestä kuparin värinen valaisin, Cobra puhelin ja vaateharjasetti. Tilassa jo entuudestaan olleet vanha vaaka ja henkari sekä pitsimatto käyvät kokonaisuuteen kuin nappi silmään. Vaihdoin teollisuustuolin söpöön jakkaraan, joita meillä on kolme, vihdoinkin edes yksi löysi ihan oikean paikan itselleen!
Olen jo pitkään haaveillut 50-luvun kampauspöydästä, nyt sain sille korvikkeen. Tosin tässä ei mahdu hiuksia kampailemaan, mutta sain ainakin koruaarteet turvaan laatikkoon. Huomaatte varmaan puput ja bambit aikuiseen makuun ;) Sitten joskus kun meillä on aivan uusi pukeutumishuone-kotikylpylä, siellä on ihan varmasti se kampauspöytäkin.
Maalasin yhden ylimääräisenä pyörineen naulakon kuparinväriseksi, siinäpä on sellainen spraymaalin sävy millä voisin maalata vaikka mitä!
Käyttökelvoton radio pääsi edes somisteeksi lipaston päälle tuomaan lisää 50-luvun fiiliksiä. Tai kyllä sitä voi käyttää iPhonen kaiuttimena, joten ei kai se ihan turha ole. Pitääkin alkaa soittamaan siitä suihkumusaa tai jotain, kallis somiste muuten.
Tämä 50-luvun valaisin käy sekä seinälle että pöydälle niinkuin monet sen aikakauden valaisimet, kätevää!

Eteisessä on jo korvaavat peili ja valaisin, niistä lisää myöhemmin. Yksi vanha hevosaiheinen somistekin on hankittu nahkahepan kaveriksi, siitä se eteinen lähtee pikkuhiljaa muodostumaan! Ei puutu kuin se purettava lato, josta saisi ne harmaat laudat ;)

12 kommenttia:

 1. Siis IHANA peili ja lamppu!!
  Ja tuo puhelin. Onko vaan rekvisiittaa, että pistoke on seinässä, vai onko teillä lankapuhelin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 50-luvun tavarat vaan on upeita! Ei kai kenelläkään ole lankapuhelinta enää, ihan rekvisiittaa vaan tuo pistoke, löytyi yläkerran asunnosta ja maalasin mustaksi, viimeistelee homman hienosti :)

   Poista
 2. Lampusta olen nyt kyllä kade ;) Olen pohdiskellut ensi kesänä sisustettavaa kuistiamme ja viimeksi pyöritellyt lamppuideoita mielessäni: kupari ja messinki ovat vahvoilla juuri nyt. Tuo sinun on todella itse tyylikkyys, kivan linjakas ja sopusuhtainen.

  Kiva idea myös tuo kuparinvärinen koukkuspreyaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuto.netistä lamppukin on löydetty, ei muuta kuin sinne etsimään!

   Poista
 3. Soma tuli sun sopista ja somat on korutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka naisella pitää olla oma soma soppi :)

   Poista
 4. Siis tuo hevonen edellisessä postauksessa. EN KESTÄ!

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi, aivan ihana 50-luvun fiilis! Minulla ja siskontytöillä oli muutama vuosi sitten hyvin samanlainen korumaku, mutta jostain syystä tytöt ovat nyt teini-ikää lähestyessään kasvaneet vaaleanpunaisen söpöilyvaiheen ohi. Minä en :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään kasva, tuskinpa pitkään aikaan :)

   Poista
 6. Hei, vihertävä tapetti ja eteisen maali ovat upeita. Voisitko nimetä ne, niin voisin tutkia sopisivatko husholliini?

  VastaaPoista
 7. Moikka! Vastaan kännykällä, joten en itse pysty etsimään tarkkaa tapetin nimeä, mutta löydät sen täältä blogista kun selaat pukeutumishuone -tunnisteella yhden tai kaksi postausta tästä taaksepäin. Miss Print merkkinen tapetti kyseessä. Maalin koodia minulla ei ole enää ylhäällä, sävy löytyi kyllä helposti tapettipala mukana maalikaupassa.

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***