torstai 10. syyskuuta 2015

Levitoiva kirjoituskone

Heiiii... Mistä tietää, että on syksy? No ainakin tästä minun kiivaasta postaustahdista, Riuttalan koulun emännällä on perus syysmania päällä :)
Meillä on kaksi vanhaa kirjoituskonetta, joista toinen on käyttökunnossa ja toinen koristeena. Eteisen remontin teemana on Hullun Hatuntekijän teekutsut brittikartanossa ja sehän nyt oli ihan selvää, että laitan koristeena oleva kirjoituskoneen ylösalaisin eteisen kattoon.
Kun kerroin ystävälle ideasta, hän somistusammattilaisena osasi kertoa sellaisesta asiasta kuin somistussiima. Siimaa löytyikin paristakin nettikaupasta ja nyt näyttää, että tuo kone todellakin levitoi siinä itsekseen! Sanat roikkuvat koneesta ohuemmalla korusiimalla. Ne tulevat Led Zeppelinin biisistä ja käyvät minusta hyvin Liisa ihmemaassa meininkiin. Mainio papukaija löytyi Habitare-messuilta.

Aasinsiltana haluan mainita, että Led Zeppelin on minulle Se Bändi, olen fanittanut sitä kutakuinkin 26 vuotta (!) ja tämän kesän Robert Plantin keikka Pori Jazzeilla oli elämäni hienoimpia kokemuksia.
Olisi ihana jatkaa eteisen parissa, seuraavaksi aion tehdä verhotankojen pidikkeet ja verhot, sitten on vuorossa pinkopahvitusta ja tapetointia. Mutta sähkökaapin oveen kirjatut syksyn viimeiset ulkohommat on pakko tehdä, plääh. Aamupäivän hassuttelun jälkeen aion saada vedettyä yli ainakin tuon klapit katon alle kohdan, niitä ei ole kuin pari-kolme Ikea kassillista siirrettävänä.

12 kommenttia:

 1. Makia! Kerkesin jo ajatella, etten muistanutkaan tuon lauseen olevan myös Liisa ihmemaassa -kirjassa, mutta ei se sitten siitä ollutkaan... Biisi alkoi kyllä soimaan päässä heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä lainata tai ostaa se kirjakin, ties mitä ideoita sieltä tulee :)

   Kiva, että tunnistit biisin!

   Poista
 2. Instagramissa joutui tihrustamaan hetken, ennen kuin tajusin mitä kuvassa tapahtuu :D Ihanan nerokas ja järjetön idea, love it! Ja kyllä, Led Zeppelin on myös minulle yksi niistä The Yhtyeistä, jonka magia ei vaan koskaan kulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen aina yhtä innoissani, jos löydän toisenkin Led Zep -fanin, mahtavaa :)

   Poista
 3. Ihan mielettömän hauska idea! Mä aina riemastun juuri tuollaisista "päättömistä" sisustusideoista. Sisustamisen ei tarvitse olla niin vakavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässä eteisessä tulee olemaan useita päättömiä juttuja :)

   Poista
 4. Ite kuunnellut Led Zeppeliniä vuodesta -86. Opiskelukaverin poikaystävä tutustutti bändiin ja siitä kiitos hänelle. Lemppari on "Ramble On" -biisi. Sisko pääsi myös Jazzeille kattoon Plantia. Oli fiiliksissä.

  NOPPA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kahlasin läpi 70-luvun suuruuksia ylä-asteella, mutta Zeppelin tartunnan sain silloiselta poikaystävältä, jonka suurin idoli oli Bonzo. Aloin oikein miettimään lempparibiisiä, hankala sanoa yhtä... Dazed and Confused on hieno siksi, kun siinä on niin latautunut tunnelma, etenkin liveversiot ovat todella villejä. Sitten on hienoja "pehmeitä" biisejä kuten Rain Song, joka kuultiin myös Porissa. Ai että se oli hieno ilta.

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***