maanantai 20. kesäkuuta 2016

Amerikan arkku

Kannattaa sanoa ääneen, mitä haluaa: edellisessä postauksessa mainitsin, että haluaisin olohuoneeseen vanhan Amerikan arkun peittojen säilytystä varten. No niinhän siinä kävi, että melko pian tuon postauksen jälkeen kävimme näyttämässä vauvaa appiukon luona ja hän kysyi, olisiko meillä paikkaa Amerikan arkulle, joka ei mahdu hänen tulevaan kotiinsa. Appiukko ei ollut siis lukenut blogia, vaan tämä oli ihan puhdas sattuma. Tai niin sattuma kuin haluaa uskoa, itse uskon tämän postauksen ensimmäiseen lauseeseen.
Sijoitimme arkun olohuoneen "musiikkipuolelle" sohvan ja Mademoiselle keinutuolin väliin ja se sitoo ne mukavasti ryhmäksi.
Myös arkun sisäpuoli on hieno kaikkine varusteineen. Voi kun tämäkin esine osaisi puhua!
Olohuoneemme on ihana (ja varmasti jonkun mielestä kamala) sekoitus kaikkia mahdollisia tyylejä ja siitähän me tykätään. Tänne kun voi hankkia melkein mitä vaan! Edellisestä jutusta näette toisen puolen huoneesta.
Oikein mukavaa Juhannusta ja kesän jatkoa teille kaikille!

14 kommenttia:

 1. Toiveet voivat siis toteutua! Onnea, hienon arkun saitte ja taitaa olla vielä oiken hyvässä kunnossa. Ja mikä matto! Upea sekin. Hieman samaa löytyy minunkin huushollistani. Tosin arkku on isoisän evakkoarkku osoitteineen sekä samansävyinen, mutta huomattavasti pienempi villamatto. Salin tunnelma medän pikkupirtistämme kyllä puuttuu. Nauttikaahan kesästä ja vauvaelosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ainakin kun aktiivisesti ääneen toivoo :) Meillä on haaveissa vielä toinen tuollainen iso itämainen matto olohuoneeseen. Nykyinen sohvaryhmän luona oleva 50-luvun villamatto on muuten ihana, mutta niin kevyt, että on rytyssä helposti. Nämä vanhat painavat matot eivät liiku mihinkään, hyvässä ja pahassa ;)

   Kiitos, kyllä me nautitaankin :)

   Poista
 2. Vahtii mikä arkku! Erityisesti tykkään siitä miten kissa on heti ottanut sen omakseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoja vartenhan tänne kaikki laitetaan, niinkuin kissojen omistajana sinäkin tiedät :D

   Poista
 3. Niin viihtyisää, kulkekaa teidän omaa upeaa tietä <3

  VastaaPoista
 4. vautsi, aika hyvä tuuri kävi! ilmesesti toi arkku oli teille tarkotettu, kun noin hyvin sattu;) mukavaa juhannusta teille pikkuihmisen kanssa!

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä, olohuoneenne on ihana, kuten koko kotinne! Hieno tuo arkku..:)

  VastaaPoista
 6. Heeeiii! Ihana Riuttala ja mieletön arkku, voi minäkin alan tästä eteenpäin sanomaan ääneen kaikki toiveet ;). SuperPoikilo on niiiiiiin söötti, keittiön muutos hurjan kaunis. Yläkerran monitoimihuone on täynnä niin monia huippuja juttuja, että huh! Uus sohva on saiiiraaan upia, haluaisin heti siihen päiväunille! Onneksi meille on tulossa myös uus sohva vihdoin kolmen ja puolen vuoden jahkailun jälkeen, joten ei tarvi nyt heittäytyä kateelliseksi teijän sohvasta. Kaikki hyvin siis Riuttalassa, ihanaa! :) Viettäkää oikein leppoisa juhannus. <3

  VastaaPoista
 7. Oi, oi! Mahtava arkku indeed! Hyvä kun sanoit ääneen, niin ymmärsi saapua, eikä kaukaa tarvinnut etsiä :D Meillä on hakusessa viktoriaaninen piknik -arkku juomille. Sellainen, missä olisi kaikki pullot ehjinä ja tallella. Niitä ei ole erityisen vaikeaa löytää nettiantiikkipuodeista Brittilässä, mutta hinnat ovat pompanneet hieman suolaisiksi, joten vielä ei ole sellaista hankittu.

  Hyvää juhannusta sinne trio Riuttala & karvaiset kaverit ;)

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***