perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulurauhaa etsimässä

Tässäpä meidän kodin joulutunnelmia kuvien välityksellä.


Otin suurimman osan kuvista viime viikolla, jolloin täällä oli upean valkeaa. Nyt vietämme joulua perinteisessä satakuntalaisessa takasyksyisessä säässä, eli joulu on musta. Aika tumma on myös minun mieli, tuo hevosten myynti vie yöunet ja ruokahalun... Mutta yritän nyt unohtaa asian edes yhdeksi päiväksi ja nauttia meidän pienen perheenjäsenen ensimmäisestä joulusta!

Huomenna tänne tulee äitini jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan. Syömme hyvin ja lämmitämme saunan kolmannen kerran tänä vuonna. Normaalisti käymme siellä jouluna ja juhannuksena, mutta viime kesänä intouduimme käymään kerran juhannuksen lisäksi ;)
Rakkautta ja rauhallista joulua teille lukijamme!

4 kommenttia:

 1. Miten ihania kuvia teidän joulusta! Hurmaavia!

  Hahaa, te kävitte sitten tänä vuonna saunassa yhtä monta kertaa kuin me viime viikolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Paitsi ei me käytykään saunassa, mun äiti olikin kipeänä ja meidän olisi pitänyt käydä vuorotellen. No sitten piti käydä joulu- tai tapaninpäivänä, mut ei me jaksettu. Energia jotenkin vähissä molemmilla, kokeillaan seuraavaksi uuden vuoden saunaa :)

   Poista
 2. Kyllä on niin tunnelmallista ja nättiä <3
  Toivottavasti joulurauha löytyi ja muut murheet väistyi hetkeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Kyllä ne murheet saatiin vähän parempaan suuntaan, mutta ei ihan kokonaan pois kumminkaan. Jospa sitä ensi jouluna oltais ihan huoletonna, samaa toivon sinulle, kun luin tuosta joulu "kirouksestasi"!

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***