perjantai 30. joulukuuta 2016

Parasta kotona vuonna 2016

Pilviraitti -blogissa oli kiva kooste heidän kodin vuoden suosikkijutuista ja innostuin sitä mukaillen tekemään pienen yhteenvedon meidän kodin muutoksista vuonna 2016.
Hienoin juttu oli ilman muuta yläkerran toisen huoneen valmistuminen! Pääsimme huoneeseen pakoon tammikuun ennätyspakkasia ja tietysti siihen toi erityistä hohtoa kaikki vauvalle suunnitellut jutut. Aionkin lähiaikoina tehdä postauksen huoneesta, siellä on hieman uutta taas.
Keittiön uusi tapetti oli paras uudistus, katselen vieläkin keittiötä joka päivä erittäin tyytyväisenä tapettivalintaan. Kuvassa näkyy myös isännän tekemä keittiön pöytä, jonka jalka valmistui kesällä.
Itse tehty liukuovi on erittäin tarpeellinen ja näyttävä kapine. Sitä tulikin tehtyä puoli vuotta. Olohuone meni kuvassa näkyvältä puolelta melkein kokonaan uusiksi huonekalujen suhteen, kun sinne hankittiin uusi sohva ja riippuva keinutuoli. Molemmat aivan nappivalintoja edelleen.

Yllättävän paljon sitä ehtikin tehdä kaikkea raskaudesta ja vauvan tulosta huolimatta. Hitaammin kuin ennen, mutta ihan samanlaisella innolla remontoimme ja sisustamme tätä meidän ikuisuusprojektiamme!

Ensi vuodelta odotan edistymistä talon julkisivuremontissa ja eteisen remontin loppuun saattamista sekä varovaisesti toivon olohuoneen värimaailmaan muutosta. Lisäksi mielessä ja osittain työnallakin on ainakin miljoona uutta ideaa :)
Tervetuloa vuosi 2017!

7 kommenttia:

 1. Kiva jos postaukseni inspiroi. :) Tykkään keittiön muutoksesta ja tuo uusi pöytä on ihan huikea! Ihanaa uutta vuotta 2017 teidän perheelle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voisi olla hyvä tapa aina vuoden päätteeksi! Kiitos paljon ja samoin teille ❤️

   Poista
 2. Keittiön uus fiilis on niin ihana ja lämmin. Kyllä tuolla kelpaa juoda sumpit jos toisetki. Onnea tulevalle vuodelle♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katselin läpi noita postauksien lukijamääriä ja juuri tuo keittiön muutos oli luetuin juttu :)

   Samoin teille ❤️

   Poista
 3. Minä niiin tykkää teidän kodista! Hyvää tätä vuotta sinne teille :) -Tessa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TykkääN siis. Oletko muuten kalkkimaalitrendiin osallistunut? Onko mielipidettä?

   Poista
  2. Kiitos paljon ja samoin sinulle!

   Enpä ole kalkkimaalilla maalaillut, kiinnostaisi kyllä! Mulla on tosin sellainen tuntuma, että Uula tulee näillä neliöillä halvemmaksi, kun noista hengittävistä ekomaaleista puhutaan...

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***