tiistai 21. helmikuuta 2017

Täydellinen matto!

Olohuoneeseemme saapui täydellinen matto perjantaina. Ihastuin siihen viikko aiemmin selaillessani nettikaupan valikoimaa ja muutaman yön yli nukuttuani, sekä isännän suostumuksen saatuani tilasin sen.
Tässä kelim matossa on mielestäni aivan täydelliset värit ja voisin suunnitella koko olohuoneen värityksen maton mukaan. Minähän olen halunnut jo aika pitkään vaihtaa tuon tapetin johonkin aivan muuhun. Tässä kävikin niin, että tämän maton myötä tapetti taitaa saada lisäaikaa, ne puhuvat jollain tapaa samaa kieltä keskenään värien suhteen.
Ostimme taustalla näkyvän antiikkimaton heti tänne muutettuame ja uuden maton värien tuli sointua yhteen sen kanssa.
Matto olisi voinut olla hieman leveämpi, mutta en löytänyt isoimmista matoista mitään yhtä paljon silmääni miellyttävää mallia. Riippukeinun alle matto ei riittänyt, joten tilasin lisäksi pienemmän maton keinujan jalkoja lämmittämään.

Ylläolevassa kuvassa näkyy myös yläkerrasta muuttaneen rottinkikeinutuolin uusi paikka, tuoli on ihanan lämmin pesä taljoineen takan vieressä. Keittiön oviaukon yläpuolella on uusi seinävalaisin, joka ylöspäin suunnattuna antaa hyvän yleisvalon. Tällä puolella huonetta kun ei ole kattovalaisinpaikkaa lainkaan (sähköremppaa odotellessa).
Salongin puolelle on jo tullut ja on tulossa lisää uusia juttuja. Palaan näihin, kunhan kaikki on valmista. Tässä salongin tunnelmia auringonlaskun aikaan, tänään oli upea aurinkoinen päivä.

12 kommenttia:

 1. Kaunis matto! Ihmettelin jo, että aio vaihtaa kiurujen yön pois, kun mielestäni sopii hienosti tähän mattoon, mutta sieltähän se tulikin, että tapetti sai jatkoaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä, tämä matto sitoo nuo punaiset mukavasti yhteen :)

   Poista
 2. Ihan huikean kaunis matto, todella hienosti sopii tuohon tilaan <3 Rakastuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä kelimit ovat kyllä upeita teoksia!

   Poista
 3. Kaunis matto. Sopii kyllä mainiosti Kiurujen toveriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja siitä löytyvät uudetkin seinän värit tarvittaessa :)

   Poista
 4. mun silmiin osui tuo ovi keinutuolin takana, ihana väri! Muistatko mikä sävy? Käyn kädenvääntöä miehen kanssa vanhan puisen keinutuolin väristä ja toi vois olla just se kompromissi jota tarvitaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Tikkurilan Lido, löytyy meiltä lisäksi mm. keittiöstä ja pukeutumistilasta. Mielestäni täydellinen mintunvihreä :)

   Poista
 5. Ihana matto, mistä löysit sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carpetvistasta, siellä on huikea valikoima mattoja!

   Poista
 6. Mulla alkoi syyhyttää ajatus, että entä jos kääntäisi tuon sohvapöydän, ehkä myös maton toisinpäin eli 90 astetta ja toisi sohvaa vähän eteenpäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikeilla jäljillä olet, meillä oli sohvapöytä ennen toisinpäin, mutta nyt Sisun leikkien takia noin. Sohvalta on helpompi seurata lapsen puuhasteluja, kun ei ole pöytää välissä, tällaista 9kk:n ikäistä kun täytyy pitää koko ajan silmällä :)

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***