maanantai 10. heinäkuuta 2017

Näyttelykunnossa!

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt tovi; kiirettä on pitänyt! Olemme remontoineet eteistä, maalasimme julkisimman julkisivun ja minä olen leiponut pakkasen täyteen pullaa kesäkahvilaa varten.
Ihan uskomatonta, että tämä monta vuotta laiskasti eteenpäin viety eteisen remontti on vihdoinkin tehty.
Nyt on vielä kovin tyhjää, mutta viikon päästä täällä on ylläoleva kaveri ja hänen kymmenet ystävänsä. Taidenäyttelystä tarkemmin täällä, taiteilijan omassa blogissa.

Palailen eteisen remonttiin tarkemmin, kun näyttelyviikko on ohi ja saamme ottaa eteisen taas omaan käyttöön ja pääsen kuvaamaan sitä omien tavaroiden kanssa. Ja toki raportoin tuosta itse tapahtumasta myös, se on niin odotettu juttu minulle ja taiteilija ystävälleni ja tulee varmasti hieno viikko!
Lisäksi minulla on jemmassa yksi tosi iso uutinen... katson nyt parhaaksi tällaisen inhoamani vihjailun asiasta, mutta tuntui, että jotenkin pitää teitä valmistella paljastamatta mitään. Sori :) Se on meille kiva juttu kuitenkin, joten no worries! Ja en ole raskaana, sen verran voin paljastaa.
Tervetuloa vielä "Kokonainen" kollaasitaidenäyttelyyn 17-23.7. Näyttely, kahvila ja mahdollisesti myös kirppis ovat avoinna tuon viikon ajan päivittäin klo 13-17. Osoite on Kullaantie 321, 38600 Lavia.

Niin jännää ja kivaa, toivottavasti näen teitä blogin lukijoitakin täällä!

22 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää, onnea näyttelyviikkoon. M

  VastaaPoista
 2. Taiteilija taitaa olla paikallinen? Ainakin näyttää tutulta. Iloisen värikkäitä teoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Hanna asuu tuolla toisella puolella järveä :) Teoksissa riittää yksityiskohtia ja tutkailtavaa, lisäksi niihin liittyvät tarinat ovat mielenkiintoisia.

   Poista
 3. Ihanan sinistä. Nähdään näyttelyssä :) t. Ponytyttö

  VastaaPoista
 4. Upea projekti, hienosti toteutettu remppa ja ihana näyttely!

  VastaaPoista
 5. Upea eteinen ja mitkä värit, tuo lattiakin on aivan täydellinen. Pakko todeta, että rakastan tuota näkyä. Tuohon eteiseen on varmasti enemmän kuin ihana tulla. Mutta, mutta kuinka on sitten sieltä lähdön kanssa? Eihän noin ihanasta tilasta halua poistua lainkaan:)
  Täydellisen upeaa työtä väreineen kaikkineen, teiltä jälleen. Mikä ei tietenkään yllättänyt lainkaan.
  Mukavia päiviä ja paljon vierailijoita "Kokonainen" kollaasitaidenäyttelyynne ja kahvilaan, ehkä sinne kirpparillekin. Harmikseni emme itse pääse käymään. Olisihan ollut hienoa päästä näkemään tuo huikaisevan upea eteisenne ihan livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Me ei olla tuota eteistämme käyttäneet moneen viikkoon, joten ihan uutta on meillekin sieltä lähteminen ja tuleminen ensi viikon jälkeen :)

   Kiitos, jännä viikko tulossa!

   Poista
 6. Hurjan näköisiä teoksia - varmasti hieno kokonaisuus siellä teidän persoonallisessa ympäristössä! Tjaa, no paljastahan pian, mistä oikein vihjailet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luulen, että nämä Hannan työt ja meidän eteinen toimivat hienosti yhdessä!

   Lupaan paljastaa ihan niin pian kuin mahdollista, tää on iso juttu itsellekin!

   Poista
 7. Mukavia näyttely- ja kahvilapäiviä!

  VastaaPoista
 8. Niin mielettömän upea eteinen! Ihana!!!!

  VastaaPoista
 9. Siellähän näyttää todella upealta, mahtava eteinen! Täytyy yrittää päästä visittille ❤️

  VastaaPoista
 10. Upea väri lattiassa ja ovissa. Saako udella sävyn ja maalimerkin? :) T.Keittiön lattiamaalin oikeaa värisävyä etsimässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sävy on Tikkurilan N366 ja ovet n maalattu Helmi puolihimmeällä ja lattiat Betolux akvalla.

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***