sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Rakastuimme toiseen...

...paikkaan, kaupunginosaan jo vuosia sitten. Rakkaus on muuttunut vuosi vuodelta yhä polttavammaksi. Päätimme, että muutamme sinne sitten eläkkeellä. Onhan meillä tämä upea ja rakas koulumme remontoitavana ja hevosetkin. Nyt ei ole enää hevosia ja havahduimme; mehän voisimme muuttaa sinne jo aiemmin! Mikä huima ajatus! Kun eihän sitä edes tiedä, elääkö sitä eläkevuosiin asti. Elämä ja unelmat ovat tässä ja nyt, eivät sitkun.

Veivasimme päätöksen kanssa kuitenkin koko kevään ja alkukesän. Lähinnä minun piti saada asiasta varmuus. Nyt, eteisen valmistumisen myötä huomaan saaneeni varmuuden, ajattelen, että siinäpä komea eteinen -myös seuraavalle asukkaalle. Sydämestä ei enää kouraise näin ajatellessani.

Siispä päätimme ryhtyä tuumasta toimeen, laitamme talon nyt myyntiin ja katsotaan mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään. Myyntiaikaa annamme itsellemme kuusi vuotta. Sisu menee kouluun syksyllä 2023 ja jos olemme vielä silloin tässä, niin tähän jäämmekin Sisun peruskoulun ajaksi. Emme ota talon myynnistä stressiä, koska hevosten myynnin jälkeen ymmärsimme, ettei minkään elottoman esineen myynti ole stressaamisen arvoista.

Elämä ja remontit jatkuvat Riuttalan koululla kutakuinkin entiseen malliin, mutta jos joku näkee tässä oman unelmansa, me lähdemme innoissamme kohti seuraavaa. Luultavasti pelastamaan taas jotain talon rähjää, se taitaa olla meidän kohtalomme.

Olisimmekin nyt tosi kiitollisia, jos te ihanat lukijat voisitte jakaa tätä tekemääni myyntisivuston linkkiä vaikkapa facebookin kautta eteenpäin! Aiomme myydä taloa itse, koska kukaan ei tunne tätä taloa niin hyvin kuin me.

Lupaan jatkaa bloggaamista sieltä uudestakin unelmien paikasta, joten tiemme eivät eroa muuton tapahtuessakaan lopullisesti ♥︎ 

24 kommenttia:

 1. Mielenkiinto heräsi että mikä tämä toinen paikka on, toivon että maalla pysytään. No jos jotain tapahtuu niin saamme tietää siitä. Kai se sitten on se pitkänajan koti, jos sellaisen siis löydätte.

  VastaaPoista
 2. Ei ole ihan maalla, muttei missään nimessä kaupungissakaan, eli siltä väliltä :) Jos jotain olen tässä keski-iän kynnyksellä oppinut, niin sen, että unelmat vaihtuvat ja on turha vannoa mitään sitoumuksia asuinpaikan suhteen. Elämä voi hyvin mennä vaikka seitsemän vuoden sykleissä. Nuorempana sitä oli paljon ehdottomampi, nyt ymmärrän, että elämäntilanteet muuttuvat ja vaikuttavat moneenkin asiaan. Pääasia on, että jaamme samanlaisen mielen tuon isännän kanssa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oltava siellä missä tuntuu hyvältä. Sykleistä sen verran että se on myös itsestä ja niistä päätöksistä kiinni. Sitoutuminen tiettyyn paikkaan on varmasti kiinni siitä miltä itsestä tuntuu ja onko siellä hyvä olla. Minulla on itselläni kotiseutu kaipuu ja vain se tuntuu hyvältä sekä oikealta. Toivon että asiat menevät niin kuin on tarkoitettu. Uskon kuitenkin siihen että joku voima meitä ohjailee oikeaan suuntaan. Edellinen anonyymi jolta jäi nimimerkki laittamatta: M

   Poista
 3. Ohhoh, aikamoinen uutinen. Ymmärrän kuitenkin hyvin. Vaikka olette tehneet ihan valtavasti työtä tämän kodin eteen ja se on rakas, niin unelmat on kuitenkin tehty toteutettavaksi. Joten rohkeasti vaan uutta kohti! :) <3 Jaoin linkin Facebookissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hulluahan tämä on :) Ihan hirmuinen työmäärä ollaan tähän käytetty, mutta ajatellaan se niin, että se piti tehdä tämän talon takia, sen pelastamiseksi. Niistä tunneistahan ei koskaan tule rahallista korvausta saamaan, kokemusta siitäkin edestä!

   Poista
 4. APUA! Mikä uutinen! Upeaa, että seuraatte unelmia ja tsemppiä niiden tavoitteluun. Jaoin linkkisi! =)

  VastaaPoista
 5. Jännää! Reposaari? Kävin siis Porissa ekaa kertaa reilu viikko sitten (ei ehditty tai kehdattu tulla enää teille parin vuorokauden ulkona nukkumisen ja suihkuttonuuden jälkeen ;)) ja Reposaari oli kyllä yhtä hieno kuin näkemässäni Samurai Reposaarelainen leffassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljastan myöhemmin :) Mä vähän odottelin sua... hyväksytään selitys ;)

   Poista
 6. Mäkin olen yllättynyt, mutta äärimmäisen järkevää toteuttaa unelmat mahdollisimman pian eikä lykätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, järkevä on hauska sanavalinta, itsestä ei tunnu yhtään järkevältä :) Mut jotkut asiat pitääkin tehdä tunteella!

   Poista
 7. Pidetää peukkuja, että saatte kotinne pian myytyä!

  VastaaPoista
 8. IIK, paljon onne myyntiin, pidän sormet ja varpaat ristissä, että pääsette toteuttamaan unelmianne <3

  VastaaPoista
 9. Kiitokset vaan tätä kautta erittäin hyvästä piirakasta ja kahvista, kun kahvilaviikolla piipahdettiin. Mulla oli äiti, sisko ja veljen lapset mukana, enkä pystynyt silloin kiitellä. (lapsilla hirveää tohotusta..)

  Minäkin pidän kovasti peukkuja unelmienne toteutumiselle! :)(onko se Räpsöö se unelmien kaupungin osa?):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :)

   Suattaapi olla tai suattaapi olla olematta ;) Paljastan kyllä, kun suunnitelmat ovat selvät.

   Poista
 10. - Elämä ja unelmat ovat tässä ja nyt, eivät sitkun. Hienosti sanottu ja ennen kaikkea oivallettu. Tätä elämän koulua jo lähelle 50 vuotta käyneenä, voin allekirjoittaa tuon mottonne täysin. Jos jotakin haluaa ja unelmoi, on rohkeasti ryhdyttävä tekoihin. Joskus voi ottaa siipeensä, mutta pahempaa on se, että elämän ehtoopuolella katuisi, ettei ole tehnyt asioita, joista unelmoinut.

  Niin kaunis ja persoonallinen kuin kotinne onkin, uskon teidän tekevän yhtä ihanan kodin minne ja mistä vain. Ja lopultahan se koti on siellä, missä sydän ja ne rakkaimmat ihmiset ovat. Toivotaan, että toiveenne toteutuu lähitulevaisuudessa ja pääsette rakentamaan taas yhtä ihanaa kotia. Jonka vaiheita jään jo mielenkiinnolla odottamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä kommentista! Meillä on jo kovasti suunniteltu uuden kodin remontteja, vaikka ei oikeastaan tiedetä, mikä se edes on :) Me jaksetaan tehdä tää vielä kerran, toivottavasti viimeisen kerran, ainakin sellainen iso remontti!

   Poista
 11. Teidän irtaimisto puhaltaa taloon niin elävän hengen, että myyntisivua katsellessa voi vain vaikertaa, että miten itse ikinä saisi kerättyä vastaavat kalusteet ja palautettua Riuttalan nykyiseen loistoonsa. Teidän pitää myydä talo kalustettuna, tulispa konmaritettua sit kerralla ja kunnolla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa talon ostajat ostaisivat myös kalusteita, tosin joitakin olen jo myynyt ja läheskään kaikkia en aio myydä :)

   Poista
 12. Muistakaahan tutkia myös loma-asunto kohteet kun katsotte uutta.

  VastaaPoista
 13. https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-loma-asunnot/pori/13816657

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***